Vacancy

VERTEGENWOORDIGER BUSINESS IT & TELECOM (M/V)

Region Beringen - Tessenderlo
Fixed
Reference: 6/801/202107613

Function

Voor een klant gelegen in Beringen en gespecialiseerd in IT & Telecom zijn wij dringend op zoek naar een vertegenwoordiger. Deze job is iets voor jou als je gepassioneerd bent door ICT-oplossingen en je gebeten bent door het commerciële.
Door prospectie, bezoeken, demo's en onderhandelingen  stel je oplossingen voor in functie van de aangehaalde ICT-problemen en volgt deze dan ook goed op. Je weet waar je over spreekt en je eigen prospectie en netwerk zorgt voor voldoende lead generatie.
Deze job is iets voor jou als je gepassioneerd bent door ICT en ervaring hebt in sales en niets voor jou als je een 9-to 5 mentaliteit hebt en niet houdt van netwerken (LinedIn).

Your profile

Enkele jaren ervaring hebben in een commerciële functie is een must. Je bent een echte hunter en gepassioneerd door IT & Telecom. Verder ben je oplossingsgericht ingesteld, stressbestendig en ondernemend. In gesprekken met klanten pik je de juiste noden op en speel je hier op in. Tot slot verlies je de opvolging van bestaande klanten niet uit het oog.

What do we offer?

Onze klant biedt een marktconform loon, aangevuld met een mooie commissie. Daarnaast voorzien zij een maaltijdcheques, een gsm en een degelijke wagen. Verder zal je ook een opleiding krijgen om op die manier kennis te maken met de producten en diensten van het bedrijf.

Jobrelated competences

  • Commerciële acties uitvoeren tijdens evenementen
  • De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen
  • De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren
  • Het commerciële voorstel uitwerken Samen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen
  • Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen
  • Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies geven

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1 - 3500 Hasselt

+32 11 32 58 29

hasselt.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy