Vacancy

COMMERCIËLE MEDEWERKER BINNENDIENST (M/V)

Region Hasselt
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/801/202107608

Function

Voor onze klant, gespecialiseerd in hout, zijn we op zoek naar een commerciële medewerker voor de binnendienst in Beringen. Als goedlachse medewerker commerciële binnendienst sta je dagelijks in contact met jouw klanten en collega's van de commerciële buitendienst. We gaan van start met een opleidingstraject. Na dit traject beschik je over een grondige kennis van zaken en sta je in voor de opvolging van prijsvragen en bestellingen. Je denkt proactief mee met klanten en communiceert over voorraadstatussen, geplande leveringen en lopende opdrachten. Daarnaast boek je klantenorders in en stuurt deze bij waar nodig. Je staat ook in voor het registreren en behandelen van inkomende klachten. Heb jij interesse in deze toffe job? Solliciteer dan nu!

Your profile

Je bent communicatief, servicegerecht en flexibel ingesteld:

  • Je bent servicegericht: je staat graag ten dienste van klanten.
  • Je bent leergierig: een grote variatie en diversiteit producten schrikt je niet af.
  • Je bent snel in het aanleren van (nieuwe) kantoorsoftware.
  • Kennis van de houtsector is een absolute must!

What do we offer?

Naast een boeiende job in een gerenommeerd bedrijf, krijg je ook: een voltijdse functie met vast contract bij opstart. Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen en een persoonlijk opleidingstraject.

Jobrelated competences

  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1 - 3500 Hasselt

+32 11 32 58 29

hasselt.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy