Vacancy

MEDIOR/SENIOR QA TEST ENGINEER (M/V)

Region Hasselt
Fixed
Reference: 6/801/202107585

Function

Voor onze klant gelegen in regio Hasselt zoeken wij een Medior of Senior Test Engineer. Je werkt op locatie van de klant, dit is meestal regio Brussel, Mechelen, Antwerpen of Leuven. Jouw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van testactiviteiten, het schrijven van testplannen en testscripts, het maken van testcases, testprocedures en testcoverage. Uiteraard doe je deze zaken steeds op maat van de klant. Je gaat mee nadenken over de meest zinvolle teststrategie en probeert een ruwe schatting van de testtijd te maken. Voor deze functie sta je steeds in contact met de klant en het ontwikkel-projectteam. Testresultaten of de nodige feedback bezorg je steeds aan de klant. Ben jij een ervaren tester? En wil je verder doorgroeien naar het volgend niveau als tester? Solliciteer dan nu! 

Your profile

Je bent in het bezit van een Bachelor en/of Master in een IT-gerelateerde richting. Voor deze functie is minstens 3 jaar ervaring in Test Automation vereist. Een sterke kennis van het Nederlands en Engels is vereist. Verder heb je kennis van de volgende programmeertalen: javascript, python, C#... Analytisch ingesteld zijn en correct naar de klant communiceren is ook een absolute vereist. 

What do we offer?

Je ontvangt een loon naargelang je kennis en ervaring. Tewerkstelling op verschillende projecten over heel België. Bijscholing en de verdere ontwikkeling van jou loopbaan staan hier centraal. 

Jobrelated competences

 • Behoeften van de klant of gebruiker analyseren Het functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, ...)
 • De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren
 • De productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, ...)
 • Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, ... uitwerken en bijwerken
 • Een ontwikkeld product presenteren Gebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen
 • Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application)
 • Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...)
 • Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, ...)
 • Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen
 • Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, ...)
 • Technische en functionele problemen analyseren Corrigerende acties, technische aanpassingen, ... voorstellen
 • Programmeren in een specifieke computertaal
 • Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1 - 3500 Hasselt

+32 11 32 58 29

hasselt.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy