Vacancy

ERVAREN TEST ENGINEER (M/V)

Region Genk
Fixed
Reference: 6/801/202107565

Function

Voor een van onze klanten gelegen in regio Genk zoeken wij een Ervaren Test Engineer. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van zowel handmatige als geautomatiseerde testscenario's en testcases, dit in een agile omgeving. Verder los je problemen die zich tijdens de testfase voordoen op een correcte manier op. Heb ijij interesse in deze job? En ervaring met testing? Solliciteer dan nu!

Your profile

Een bachelor in informatica is een must. Daarnaast zoeken wij een kandidaat met minstens 3 jaar ervaring in testing. Een ITSQB certificaat is mooi meegenomen, maar indien je dit nog niet behaald heb, sta je er wel voor open om dit te behalen. Ervaring met Agile is absoluut noodzakelijk en ervaring met security testing is mooi meegenomen. 

What do we offer?

Je ontvangt een loon naargelang je kennis en ervaring. Het loon wordt aangevuld met extralegale voordelen. Je zal terechtkomen in een interessante en uitdagende omgeving. 

Jobrelated competences

  • Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, ...)
  • Technische en functionele problemen analyseren Corrigerende acties, technische aanpassingen, ... voorstellen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1 - 3500 Hasselt

+32 11 32 58 29

hasselt.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy