Vacancy

SALES REPRESENTATIVE IT (M/V)

Region Hasselt
Fixed
Reference: 6/801/202038058

Function

Voor een van onze klanten gelegen in Hasselt zijn wij op zoek naar een Sales Representative IT. In deze functie ga je luisteren naar de vragen van de klanten en zorg je dat je de klanten uiteindelijk door en door kent. Je bent zowel een echte 'hunter' als 'farmer'. In deze functie zal je instaan voor het onderhouden van bestaande partnerschappen. Ook het prospecteren zal deel uitmaken van je takenpakket. Daarvoor zal je kunnen rekenen op de ondersteuning van de marketing afdeling. Het opvolgen van projecten en onderhouden van contact met de klant gedurende het project is ook een van jouw verantwoordelijkheden. Tot slot schrijf je de verkoopsgerichte voorstellen. Ben jij gepassioneerd door IT en wil je als Sales Represtentative aan de slag? Aarzel dan niet en solliciteer meteen!

Your profile

Je bent in het bezit van een Bachelor en/of Master diploma en je hebt een zeer grote interesse in informatica en softwaretesten. Bij voorkeur heb je drie jaar ervaring in dienstenverkoop of consultancy in een B2B markt. Daarnaast heb je een zeer sterke kennis van de volgende talen: Nederlands, Engels en Frans. Deelname aan events en het uitbouwen van een netwerk schrikken je niet af. Tot slot ben je collegiaal, commercieel en sta je stevig in je schoenen.

What do we offer?

Een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen. Een persoonlijk opleidingsbudget om jouw kennis uit te breiden. De firma biedt een fulltime tewerkstelling met een toffe werksfeer.

Jobrelated competences

  • Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies geven
  • Commerciële acties uitvoeren tijdens evenementen
  • De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen
  • Het commerciële voorstel uitwerken Samen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen
  • Een bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de onderneming
  • Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1 - 3500 Hasselt

+32 11 32 58 29

hasselt.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy