Vacancy

HALFTIJDSE MEDEWERKER MEDISCH SECRETARIAAT (M/V)

Region Hasselt
Fixed
Reference: 6/801/202028833

Function

Voor een orthodontiepraktijk in hartje Hasselt zijn wij zeer dringend op zoek naar een halftijdse medewerker voor het medisch secretariaat. In het begin van je indiensttreding zal je voornamelijk instaan voor het onthaal en secretariaat. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het onthaal van de klanten, het beantwoorden van de telefoons en e-mails en het inboeken van afspraken. Op termijn is er de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie van tandartsassistent. Heb jij het nodige geduld om de klanten te ontvangen? En ben je zeer stressbestendig in drukke periodes? Aarzel niet en solliciteer door je cv door te sturen naar hasselt.office@konvert.be Voor meer info kan je ook steeds terecht op het nummer 011/32.58.29. 

Your profile

Je bent in het bezit van een diploma in medisch secretariaat en/of tandartsassistent. Ervaring in het onthaal is een absolute vereiste. Heb je ook ervaring in het assisteren van een tandarts/orthodont? Dan heb je absoluut een streepje voor. Verder ben je zeer stressbestendig, drukke momenten schrikken jou niet af. Je beschikt over het nodige geduld om de klanten verder te helpen. Tot slot beheers je het Nederlands zeer goed, dit zowel schriftelijk als mondeling

What do we offer?

Je werkt 16u per week, op termijn is er de mogelijkheid om uren bij te krijgen. Je werkt steeds op woensdagnamiddag, aangezien het dan erg druk kan zijn. Gepassioneerde medewerkers krijgen de kans om op termijn door te groeien naar de functie van tandartsassistent(e). Je ontvangt een marktconform loon. Na een geslaagde interimperiode word je vast in dienst genomen. 

Jobrelated competences

  • Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen
  • De patiënt adviseren bij de administratieve stappen (samenstelling van dossiers, invullen van formulieren, ...)
  • De planning en de agenda van de arts bijhouden
  • Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken bij elk bezoek of bij elke verandering van de situatie
  • Personen met zorgbehoefte ontvangen en oriënteren Deze personen informeren over het verloop van het onderzoek of de behandeling en het tarief

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1 - 3500 Hasselt

+32 11 32 58 29

hasselt.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy