Vacancy

SUPERVISOR VASTE MIDDAGPLOEG (M/V)

Region Tongeren - Maasmechelen
Fixed
Reference: 6/801/202028679

Function

Voor een bedrijf gelegen in Tongeren zijn wij zeer dringend op zoek naar een Supervisor. Je werkt in de vaste middagploeg (16u30 - 00u00). Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team bestaande uit 8 à 10 personen. Je organiseert en plant de werkzaamheden zodanig dat de bestel- en vrachtwagens tijdig kunnen vertrekken. Je hebt hierin een leidinggevende rol. Daarnaast zal je werken met een automatisch sorteermachine. Je helpt de werknemers met het lezen van de sorteermachine. Dagelijkse problemen los je samen met de werknemers op. Je stuurt hen waar nodig bij. Verder zie je toe op de algemene veiligheid, snelheid en kwaliteit van je team. Ook het voeren van de functioneringsgesprekken en het opleiden van nieuwe medewerkers behoort tot jou functie. Je denkt steeds na over verbetervoorstellen en je staat in voor enkele administratieve taken waaronder: het opmaken van de personeelsplanning en het aftekenen van documenten. Wil jij in de vaste middagploeg tewerkgesteld worden? En heb je al een leidinggevende ervaring? Solliciteer dan nu door je cv te sturen naar hasselt.office@konvert.be 

Your profile

Je bent minimum in het bezit van een middelbaar diploma. Ervaring in een distributiecentrum is vereist, alsook leidinggevende ervaring. Tot slot is een goede kennis van het Frans ook vereist, dit voornamelijk mondeling.

What do we offer?

Tewerkstelling in de vaste middagploeg (16u30 - 00u00). Je ontvangt een aantrekkelijk loon, aangevuld met mooi extralegale voordelen. Je zal terechtkomen binnen een internationaal bedrijf en een uitdagende functie.

Jobrelated competences

  • De activiteit van de heftruckchauffeurs, voorbereiders van orders, ..., plannen volgens de behandelingsvolgorde van de orders
  • De activiteiten van een team coördineren
  • De bevoorrading organiseren en beheren (controle en opvolging van het verbruik, bestellingen, ...)
  • De logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering coördineren en controleren
  • De ontvangst van bestellingen controleren De behandelingsvolgorde bepalen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1 - 3500 Hasselt

+32 11 32 58 29

hasselt.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy