MEERTALIG SALES ASSISTANT (M/V)

LOCATION Region Maaseik - Bree
CATEGORY Construction
SECTOR Textiles, apparel & clothing
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/801/201939474

PROFILE

Voor onze klant te Bree zijn wij op zoek naar een Meertalig Sales Assistent. Je staat in voor het tijdig en correct uitwerken van de offertes. Hierbij hou je rekening met de behoeften van de klant. Tevens krijg je hiervoor ondersteuning van het sales team. Ook het opvolgen van de offertes behoort tot jouw takenpakket. Verder sta je in voor de orderverwerking. In deze functie zal je steeds in contact staan met internationale klanten. Je houdt de klantendatabase up to date en indien nodig zet je commerciële acties op. Ben jij op zoek naar en job als Sales Assistent? En wil je terechtkomen in een internationale omgeving? Grijp dan nu je kans en solliciteer onmiddellijk!

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je hebt een Bachelor in een van de volgende richtingen: talen, marketing, sales of bedrijfsadministratie. Ben je een schoolverlater met een sterke talenkennis? Dan kom je zeker en vast ook in aanmerking! Heb je al enkele jaren werkervaring? Ook dan maak je zeker een kans! Je hebt een zeer sterke kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Dit zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van het Duits is een mooi pluspunt. Verder ben je administratief zeer sterk en je kan vlot overweg met de computer. Technisch inzicht is een meerwaarde. Tot slot ben je communicatief sterk en een echte teamplayer.

JOBRELATED COMPETENCES

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

OFFER

Dit bedrijf biedt een uitdagende functie met veel afwisseling en dit allemaal binnen een internationale omgeving. Verder bieden zij een interessant salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Tewerkstelling in een filevrije omgeving. Binnen dit bedrijf wordt rekening gehouden met work-life balance en persoonlijke groei.

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1
3500 Hasselt
+32 (0)11 32 58 29

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy