OPERATIONS SUPERVISOR (M/V)

LOCATION Region Genk
CATEGORY Distribution
SECTOR Distribution, logistics and transport
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/801/201914541

PROFILE

Als Operations supervisor ben je verantwoordelijk op twee gebieden. Enerzijds voor de bedrijfsvoering door het effectief organiseren en managen van operationele activiteiten binnen het team. Aan de andere kant voor people management door het motiveren, managen, evalueren en sturen van medewerkers. Op deze manier draagt u bij aan de goede werking van de organisatie, wat zich vertaalt in een goede service aan onze klanten, met andere woorden, u bent onmisbaar! Het beheren van de budgetten van uw team is voor u geen probleem. U zorgt voor een efficiënte communicatiestroom met het management, medewerkers en externe contacten. Binnen de firma zijn veiligheid en kwaliteit een prioriteit. U zorgt dus voor een perfecte toepassing van kwaliteits- en veiligheidsnormen in de werkplaats en neemt maatregelen om deze voortdurend te verbeteren. Daarom werkt u constructief en nauw samen met de operationele verantwoordelijken. U geeft informatie en suggesties voor continue verbetering van bestaande methoden, systemen en procedures om efficiënte logistieke processen te waarborgen.
Kortom een zeer uitdagende functie! Wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op 011/325829

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je beschikt over minimaal een bachelor-diploma of gelijkwaardig door ervaring. We zoeken iemand die relevante ervaring kan voorleggen in het aansturen van een groep mensen en dit in een 3PL omgeving. Wat je persoonlijkheid betreft, ben je iemand die de lat altijd hoog legt en niet kijkt op een extra inspanning. Je bent dynamisch en ambitieus van nature. Coaching zit in je bloed en je bent sterk in het motiveren van je medewerkers. Bovendien slaag je er steeds in om je teams naar een hoger niveau te tillen. Qua IT skills kan je goed overweg met de meest courante Microsoft Officetoepassingen en heb je reeds met een performant WMS-pakket gewerkt. Naar talenkennis toe spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels.

JOBRELATED COMPETENCES

- De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

- Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen

- Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie

- De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren

- De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan

- De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren

- Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, ...) of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...)

- Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen

- Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...)

- Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren

- Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier

- Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, ...)

OFFER

Een uitdagende functie in een snel groeiend en dynamisch bedrijf met een vlakke no-nonsense bedrijfscultuur. Ruimte om jezelf te ontplooien binnen de functie en het bedrijf. Een salarispakket in verhouding tot je capaciteiten en ervaring.

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1
3500 Hasselt
+32 (0)11 32 58 29

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy