Vacancy

ASSET OFFICER (M/V)

Brussels Capital
Temporary
Reference: 6/701/202028911

Function

Voor een Europees toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau zijn we op zoek naar een ‘Asset Officer'. Als Asset Officer sta je in voor de opmaak, behandeling en opvolging van zo’n 520 vastgoeddossiers. Je voornaamste taken zijn: - De creatie en administratieve opvolging van vastgoeddossiers met betrekking tot uitbreidingsprojecten. - De contractuele opvolging van offertes, contracten, onteigeningsbevelen en dergelijke. - Het opstellen van nota’s van de Raad van Bestuur en het Directiecomité in het kader van de te ondernemen acties in vastgoedzaken, alsook onteigeningsbevelen en bevelen tot wettelijke erfdienstbaarheden van openbaar nut of elk ander document dat nuttig is voor het goede beheer van het project. - Indien nodig, het opstellen van nota’s aan de regering in overeenstemming met de besluiten van de raad van bestuur en opstellen van antwoorden op eventuele vragen. - Coördineren met de notaris/inquisitiecommissie (correspondentie, e-mail, pv,…). - In samenwerking met de juridische dienst en/of notaris of het aankoopcomité deelnemen aan het opstellen van de akten van de contracten voor het afsluiten en verhuren, en daarbij verantwoordelijk zijn voor de goede integratie van alle specifieke gegevens die voortvloeien uit de onderhandelingen. - Verantwoordelijk zijn voor de stroom van contractuele gegevens van bestanden in de SAP RE-module - De boekhoudkundige opvolging zoals het verifiëren en verzekeren van de betaling en opvolging van goedkeuringen en SAP-stromen. - Het optreden als interface met de boekhoudkundige, juridische en financiële diensten. - Is verantwoordelijk voor het goede verloop van de periodieke boekhoudkundige afsluitingen in nauw overleg met de Asset Manager Real Estate. - De administratieve follow-up zoals archivering in DMS en SAP, de voorbereiding van overheidsopdrachten en due diligence-dossiers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Asset Manager Real Estate en onderhoudt een permanent contact met andere departementen.

Your profile

- Je beschikt over een Bachelor of Master in de Rechten/Notariaat of in een ander relevant domein. - Je hebt reeds een gelijkwaardige ervaring van 5 jaar. - Je beschikt over de nodige vaardigheden en ervaring op het gebied van de wetgeving inzake overheidsopdrachten. - Je hebt uitstekende redactionele vaardigheden voor het opmaken van officiële communicaties. - Je beheerst ICT-tools zoals SAP (pluspunt), MS Office en Documentum. - Je communiceert op een professionele manier in het Frans en Nederlands. Wie ben jij? - Je bent klant- en resultaatgericht. - Je bent digital minded. - Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en discretie. - Je stelt je flexibel en loyaal op. - Je werkt autonoom en proactief. - Je besteedt aandacht aan een goede professionele communicatie.

What do we offer?

- Je krijgt de kans om mee te werken aan een uniek vastgoedproject van 2 jaar, waar je terechtkomt in een divers team. - Je krijgt de mogelijkheid tot het nemen van initiatief. - In ruil voor je proactieve inzet krijg je een aantrekkelijke verloning.

Jobrelated competences

  • Taken opnemen m.b.t. het administratief beheer (planning, (elektronische) briefwisseling, facturatie, vergunningsaanvraag, …)
  • Operaties binnen het vastgoedproject uitvoeren (reserveringscontracten, fondsen opvragen, werkzaamheden opvolgen, leveringen voorbereiden, ...)
  • Aanbestedingsdossiers opvolgen (uitgifte van officiële bekendmakingen, opvolging van kandidaturen, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Brussel

Square Sainctelette 1-3 - 1000 Brussel

+32 2 502 32 99

brussel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy