Vacancy

JUNIOR ADVISEUR VERZEKERINGEN (M/V)

Region Turnhout
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/602/202201416

Function

Voor onze klant in Kasterlee zijn we op zoek naar een Adviseur verzekeringen Jouw takenpakket? Je zal samen met je collega's instaan voor het onthaal van klanten. Je behandelt concrete vragen van de klanten en analyseert proactief de bestaande verzekeringsportefeuilles om deze verder uit te breiden. Je vraagt tarieven aan, maakt offertes en polissen op en koppelt terug naar de klant. Verder sta je ook in voor de ondersteuning van de relatiebeheerders. Interesse in deze functie? Stuur je cv naar geel.office@konvert.be of bel voor meer info naar 014 22 23 74 Ook het telefonisch verkrijgen van (prospectie-)afspraken voor portefeuillebesprekingen in het kader van commerciële acties behoort tot het takenpakket.

Your profile

Je bent in het bezit van een bachelor in het verzekeringswezen of gelijkwaardig door ervaring Je bent communicatief en commercieel ingesteld, zonder de lange termijnrelatie met de klant uit het oog te verliezen. Je bent administratief sterk en je zorgt voor een goede opvolging van jouw dossiers. Je bent positief, vlot, collegiaal en flexibel.

What do we offer?

Je komt terecht in een professioneel kantoor waar goede service en klantentevredenheid centraal staan. Naast een gevarieerde en uitdagende functie kan je rekenen op een marktconform salarispakket, een uitgebreid opleidingstraject en mooie arbeidsvoorwaarden.

Jobrelated competences

  • De verzekeringsnoden van de klant analyseren en hem over de voorgestelde producten informeren
  • Een klanten- of prospectenbestand uitwerken
  • De schademelding controleren of een expertiseprocedure opstarten (aanstellen van een expert)
  • De voorwaarden van het verzekeringscontract met de klant afspreken (bedrag van de premies, aard van de dekking, ...) De bewijsstukken verzamelen en voor akkoord overhandigen
  • Het verzekeringscontract van de klant actualiseren en de opvolggegevens registreren
  • Schadevergoedingsprocedures opstarten voor verzekerden of slachtoffers op basis van een beoordeling van de schade en de aansprakelijkheden van de betrokkenen
  • Vervaldagberichten versturen, de inning van premies opvolgen en de aansluitingsdocumenten aan de klanten bezorgen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy