Vacancy

ERVAREN TANDTECHNIEKER CAD CAM (M/V)

Region Turnhout
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/602/202158916

Function

We zoeken voor onze klant regio Turnhout een ervaren tandtechnieker Cad Cam. 

Je staat in – samen met je collega’s – voor het ontwerp van grote bruggen op natuurlijke pijlers en op implantaten aan de hand van exocad software. Hierbij ga je met veel zorg te werk en heb je een uitgesproken fierheid om een esthetisch mooi resultaat neer te zetten. Dit betekent dat je ook in direct contact met patiënten gelaatsanalyses zal doen om een optimale oplossing uit te werken. Bij het bedrijf is ieder werkstuk een uniek product waarbij de verwachtingen van de tandarts en patiënt maximaal worden ingevuld. Hiervoor is een efficiënte werkorganisatie en een goed overleg met collega’s noodzakelijk. Door je ervaring lever je ook een daadwerkelijke bijdrage aan de optimalisatie van de werking en de innovatieve positie van het bedrijf in de sector. 

Hebben wij jou nu net beschreven? Aarzel niet en solliciteer via geel.office@konvert.be of solliciteer per direct via onze site.

Your profile

Je hebt een opleiding als tandtechnieker genoten en hebt  5 à 6 jaar ervaring kroon- en brugwerk waarvan ook enkele jaren in CAD-CAM. Je kan op een vlotte en kwalitatieve manier grote structuren en bruggen ontwerpen. Dit wil zeggen dat je een grondige kennis hebt van CAD-CAM software, kennis van Exocad is een pluspunt. Zonder een grondige kennis van implantaten kom je niet in aanmerking. Bij voorkeur ben je vertrouwd met gelaatsanalyses in direct contact met patiënten. Naast je technische kennis en vaardigheid hecht het bedrijf veel belang aan een klantgerichte houding en teamwork.

What do we offer?

Een mooi brutoloon

Een aangename werksfeer

 

Jobrelated competences

 • De eigen deskundigheid opbouwen
 • De eigen deskundigheid ontwikkelen
 • Bijdragen tot de ontwikkeling van het beroep
 • De materialen snijden, vormgeven en de onderdelen van het hulpmiddel assembleren (orthese, prothese, ...)
 • De medische, psychologische factoren en de omgeving van de persoon met zorgbehoefte in kaart brengen De van een hulpmiddel te voorziene zone onderzoeken en de houding analyseren (looptest, grijptest, ...)
 • De persoon met zorgbehoefte en zorgpartners (voorschrijvend arts, kinesist, …) adviseren (gebruik, aanpassing, onderhoud, ...) De interventiebalans opstellen
 • De vraag van de persoon met zorgbehoefte bepalen Informeren over de behandeling (aantal sessies, het maken van afdrukken, types van hulpmiddelen, …)
 • De werkplaats en het materiaal ordelijk, net houden en desinfecteren Het afval afvoeren en vernietigen
 • Maten en afdrukken nemen, afgietsels maken, … De werkfiche opstellen
 • De persoon met zorgbehoefte het hulpmiddel laten passen en de prothese of orthese definitief aanbrengen
 • Mogelijke hulpmiddelen bepalen volgens de pathologische en medische gegevens De persoon met zorgbehoefte begeleiden bij zijn keuze

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy