Vacancy

COUNTER SALES MEDEWERKER REGIO TURNHOUT (M/V)

Region Turnhout
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/602/202139377

Function

Voor een klant, gelegen te Turnhout, zijn we op zoek naar een counter sales medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en zal hen zowel technisch als commercieel adviseren. - De winkel is jouw visitekaartje. Je controleert de herbevoorrading, legt nieuwe producten in de rekken en helpt mee om de merchandising klaar te zetten. - Je hebt oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren en om te zetten in verkoop. - Je volgt de bestellingen op en legt de orders klaar. - Je bent klantgericht, hebt oog voor detail en een echte teamplayer.

Your profile

- Je genoot een opleiding in Elektriciteit (industrieel en/of residentieel) of gelijkwaardig door ervaring. - Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring in een soortgelijke commerciële functie. - Je hebt kennis van de branche, regionale/lokale spelers, de producten, de markt en/of de leveranciersmarkt is een groot pluspunt. - Je bent commercieel en klantgerichte ingesteldheid. - Je bent overtuigd en gemotiveerd om de klant altijd centraal te plaatsen en hem de beste koopervaring te bieden. - Je hebt een goed analytisch vermogen en bent sterk cijfermatig. - Je bent proactief en dynamisch. - Je bent strikt en punctueel. - Je bent nauwkeurig en gedetailleerd in het werk. - Je kan autonoom werken, maar draagt teamwork hoog in het vaandel. - Je bent in staat om onder druk te werken en deadlines te respecteren. - Je bent NL-talig met een goede kennis van Frans (mondeling én schriftelijk). - Je hebt een vlotte kennis van MS Office.

What do we offer?

- Wie aan de slag gaat bij onze klant, kan rekenen op een boeiende uitdaging in de wereld van energie. - Je draagt aanzienlijke verantwoordelijkheden en combineert heel veel teamwork met de nodige zelfstandigheid. - Je komt terecht in een mensgerichte organisatie met sterke waarden en een zeer dynamische sector! - Afhankelijk van jouw interesse en profiel, zijn er tal van mogelijkheden om door te groeien.

Jobrelated competences

  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy