Vacancy

TRUCK BUSINESS ADVISOR (M/V)

Region Herentals - Westerlo
Fixed
Reference: 6/602/202122328

Function

Voor onze klant gelegen in de regio Herentals zijn we op zoek naar een sales advisor met interesse in of kennis van trucks.

Samen met een andere collega staat u in voor de verkoop van Mercedes-Benz vrachtwagens in de regio Kempen-Diest. Als commerciële schakel tussen onze klant en de eindklant bouwt u zowel met prospecten als bestaande relaties een professionele samenwerking uit. Van grote transporteurs tot kleine ondernemers, van plaatselijke overheden tot internationale koerierdiensten. U bent in de eerste plaats een partner die constructief meedenkt omtrent het beheer van hun wagenpark. Tijdens de onderhandelingen werkt u financiële oplossingen en servicecontracten op maat uit die tot succesvolle deals leiden. Daarnaast staat u klanten bij met gedegen advies, technisch inzicht en een uitstekende service.

Heeft deze vacature jou geprikkeld? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Je kan ons bereiekn via 014/222374 of geel.office@konvert.be

Your profile

Wat kan jij voor het bedrijf betekenen?

Dankzij uw technisch-commerciële achtergrond bent u de optimale schakel tussen onze klant en de eindklant.

Kennis van vrachtwagens en financiële oplossingen is uiteraard een sterk pluspunt, maar belangrijker is uw uitgesproken klant- en resultaatgerichte ingesteldheid.

Nieuwe uitdagingen brengen het beste in u boven en verscherpen uw verkooptalent.

U communiceert vlot en bent een uitstekend onderhandelaar. Uw doorzettingsvermogen combineert u met een nauwgezette computervaardigheid. Prospectie zit u in het bloed.

What do we offer?

U komt terecht in een enthousiast en vinnig verkoopteam. Naast een doorgedreven basisopleiding door het bedrijf, voorziet ook het filiaal de nodige interne begeleiding. Uiteraard is een competitief verloningspakket voorzien, in overeenstemming met uw opleiding en ervaring.

Jobrelated competences

  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Klanten: Particulieren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy