Vacancy

HULPBOEKHOUDER (M/V)

Region Herentals - Westerlo
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/602/202101309

Function

Voor een klant in de automotive sector regio Geel zijn we op zoek naar een hulpboekhouder. Samen met het hoofd van de boekhouding verzorg je hoofdzakelijk dagelijks de boekhouding en assisteer je in drukke tijden de facturatiecollega's om dagelijks onze werkorders te factureren. Naarmate je meer ervaring opdoet, groeien ook je taken en verantwoordelijkheden. Je verleent assistentie bij de maand- en jaarafsluitingen en de btw-aangiftes. Je werkt collegiaal samen met je collega's in onze vestigingen. Daarbuiten ben je ook het aanspreekpunt om IT-gerelateerde problemen aan onze externe IT partners door te geven.

Your profile

U volgde een bacheloropleiding (bv. accountancy) en werkt graag op een ordelijke, nauwkeurige en zelfstandige manier. Je leert graag bij en je bent vertrouwd met boekhoudkundige software. Je neemt je verantwoordelijkheid ter harte en zorgt in een team actief mee voor een collegiale en positieve sfeer. Zowel schoolverlaters als mensen met een eerste werkervaring komen in aanmerking !

What do we offer?

Wij bieden een vast contract en een voltijdse functie in een stabiele onderneming en een gevarieerd takenpakket. Je kan rekenen op een goede opleiding en collegiale ondersteuning van het team. Jouw inspanningen worden beloond met een motiverend salarispakket.

Jobrelated competences

  • Documenten coderen, klasseren en archiveren
  • Gegevens van de algemene boekhouding invoeren De boekingen registreren
  • Verkoopsovereenkomsten opstellen Betalingen opvolgen Aanmanen bij onbetaalde rekeningen
  • Briefwisseling sorteren, verdelen, frankeren en registreren E-mails behandelen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy