Vacancy

INTERNAL SALES MEDEWERKER REGIO HERENTALS (M/V)

Region Herentals - Westerlo
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/602/202038960

Function

Voor onze klant regio Herentals zijn wij op zoek naar een Internal Sales Medewerker (m/v). De Internal Sales medewerker is het visitekaartje van de divisie naar de allerbelangrijkste Key Accounts van onze klant. U bouwt een nauwe relatie op met uw klanten, bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. U stelt de offertes op, staat in voor de correcte encodage en opvolging van de bestellingen. Na een gedegen inwerkperiode bent u verantwoordelijk voor een groep eigen klanten. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het hele offerteproces: identificatie van de klantenbehoeftes, ontwerp van een passende oplossing uit een ruim gamma van producten en leveranciers tot de opmaak van de offertes. - Je zorgt voor de opvolging van deze offertes en streeft ernaar ze om te zetten in concrete orders. Je waakt nauwgezet over het logistieke traject en de bijhorende levertermijnen. Waar nodig, zal je de klant hieromtrent tijdig en proactief informeren. - Je zorgt voor een professionele technische adviesverlening aan de klanten en aan de hand van jouw productkennis, catalogen en leverancierscontacten stel je de juiste oplossing voor. - Je bent commercieel en doet aan cross-selling. Je onderhoudt een goede klantenbinding met jouw key-account klanten, zorgt voor een optimale klantentevredenheid en bouwt de nodige goodwill op. - Daarenboven tracht je actief nieuwe opportuniteiten te identificeren bij bestaande klanten. Naast de communicatie met klanten werk je ook nauw samen met de accountmanagers en de collega's uit de logistiek en de aankoop. - Je rapporteert rechtstreeks aan de Site Coördinator.

Your profile

- Je hebt een technische opleiding genoten en/of heeft een goede kennis van elektriciteit, regeltechniek of industriële automatisatie door ervaring. - Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in een soortgelijke functie. - Kennis van de installatie of automatisatie branche, regionale/lokale spelers, de producten, de markt en/of de leveranciers is een groot pluspunt. - Je bent commercieel ingesteld, klant- en servicegericht en kan meedenken met jouw klant. - Goed analytisch vermogen en sterk cijfermatig. - Autonoom werken, maar draagt teamwork hoog in het vaandel. - NL/FR met goede kennis van het Engels (mondeling én schriftelijk). - Vlotte kennis van MS Office en voldoende leergierig om snel het software pakket aan te leren.

What do we offer?

- Je werkt in een enthousiast team - Doorgroeimogelijkheden - Een aantrekkelijk salaris - Een boeiende uitdaging bij een marktleider in de wereld van energie.

Jobrelated competences

  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy