Vacancy

LEIDINGGEVENDE POEDERCOATING (M/V)

Region Kalmthout - Schoten - Zoersel
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/602/202038947

Function

Voor onze klant, een internationaal bedrijf in Hoogstraten, zijn we op zoek naar een leidinggevende poedercoating. Jouw verantwoordelijkheden? Het hele proces van poedercoaten omvat veel bewerkingen die gaan van het ophangen van onderdelen, over het stralen, het coaten, het afbakken tot het afhalen en transporteren van de stukken naar de juiste montageplaats. Om dit efficiënt en kwalitatief te kunnen werken we met een automatische poederlijn. Om dit proces verder te optimaliseren en er de kwaliteit van te beheersen zijn we momenteel op zoek naar een meewerkend leidinggevende voor deze afdeling. Samen met 3 collega's zorg je er voor dat de dagdagelijkse doelstellingen naar kwantiteit en kwaliteit worden gehaald. Daarnaast denk je mee na over manieren om kwaliteitsvoller, betrouwbaarder en efficiënter te werken. Je zorgt er voor dat de machines en installaties in prima staat blijven door deze goed te onderhouden. Ben jij de veelzijdige persoon die wij zoeken? Vergeet dan zeker niet je cv te sturen naar geel.office@konvert.be

Your profile

- Je bent technisch geschoold, ervaring in oppervlaktebehandeling is een sterk voordeel. - Je hebt een hands-on mentaliteit, je weet van aanpakken. - Enige ervaring in het aansturen van een afdeling is een pluspunt. - Je beschikt over groot verantwoordelijkheidsgevoel. - Je hebt oog voor verbetermogelijkheden bedenkt er oplossingen voor en geeft voorstellen. - Nauwgezet en ordelijk willen en kunnen werken zijn zaken die jou typeren. - Je hebt oog en zin voor kwaliteit.

What do we offer?

- Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en van collega's. - Je komt terecht in een ambitieuze, groeiende onderneming met zeer moderne producten. - We bieden je een goede verloning in relatie tot je inzet en werk. - Een aangename werksfeer.

Jobrelated competences

  • De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren
  • De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren
  • De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen
  • Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controleren De parameters controleren (debiet, druk, tijd, ...)
  • Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen
  • Machines en geschikt gereedschap selecteren De activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, … Het personeel verdelen over de werkposten
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy