Vacancy

ARCHITECT (M/V)

Region Geel - Mol
Fixed
Reference: 6/602/202038946

Function

Voor onze klant in Geel zijn we op zoek naar een ARCHITECT: Ben jij een creatief persoon die zich graag in projecten gooit? Dan is deze job echt iets voor jou. Je gaat samen met je collega's aan de slag om projecten uit te voeren op de privémarkt. Kennis van de verschillende tekenprogramma's spreekt dan ook voor zich. Een eerste werkervaring als architect is een plus maar erg enthousiaste schoolverlaters zijn ook zeker welkom. Waag je kans door ons te bellen op 014 22 23 74 of stuur je kandidatuur door naar geel.office@konvert.be

Your profile

Je hebt een Master architectuur bij voorkeur heb je je eerste ervaring achter de rug enthousiaste en gedreven schoolverlaters mogen ook zeker hun kans wagen Je bent nauwkeurig, gedreven en klaar om te starten Mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal. Je bent flexibel en kan zeer zelfstandig werken.

What do we offer?

Je komt terecht in een erg modern bedrijf die in samenwerking met andere bedrijven projecten uitvoeren van a-z. Een interessant loonpakket dat berekend wordt op je ervaring.

Jobrelated competences

  • Het ontwerp van het bouw- of inrichtingsproject van een gebouw of een ruimte opstellen volgens de opdracht en de noden
  • Werfprojecten leiden: Inrichting van parken
  • Werfprojecten leiden: Inrichting van landschappen
  • Werfprojecten leiden: Inrichting van tuinen
  • De uitvoering op de werf controleren en de oplevering goedkeuren (uitvoering, facturatie, delen van de overeenkomst, ...)
  • Een haalbaarheidsstudie en het ontwerp van een bouw- of inrichtingsproject van een landschap maken
  • Het algemene ontwerp van een architecturaal project in plannen en modellen uitwerken De criteria bepalen (kost, termijn, methode, ...)
  • Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy