Vacancy

AANKOPER (M/V)

Region Kalmthout - Schoten - Zoersel
Fixed
Reference: 6/602/202038934

Function

Voor een bedrijf regio Wuustwezel gespecialiseerd in aluminium ramen en gevels zijn wij op zoek naar een aankoper. Wat ga je doen? Je zorgt ervoor dat wij als organisatie onze aankopen kunnen realiseren onder de best mogelijke voorwaarden inzake prijs, kwaliteit en leveringstermijn. Je vraagt offertes op bij leveranciers en selecteert de juiste toeleveranciers na een kritische analyse. Je bereidt prijsaanvragen voor en bepaalt de juiste contractvorm. Je volgt deze ook administratief mee op. Je volgt de leveringen van de bestelde goederen en diensten mee op en kijkt erop toe dat deze correct gebeuren. Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie zodat je het aankoopproces kan afstemmen op hun behoeften. Je hebt interesse in de aankoopsector. Jezelf op de hoogte houden van evoluties en ontwikkelingen in deze sector is voor jou dan ook geen enkel probleem. Je deelt je kennis en ervaring met de collega's. Je stelt bestaande processen en procedures in vraag waar nodig en denkt eerder in oplossingen dan problemen. Je maakt proactief suggesties waar het beter kan. Ben jij de veelzijdige persoon die wij zoeken? Vergeet dan zeker niet je cv te sturen naar geel.office@konvert.be

Your profile

Wie zoeken we? Je hebt een bachelor denkniveau en hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt interesse in de bouwsector en meer bepaald binnen de ramen, deuren en gevelindustrie. Je bent analytisch ingesteld en stelt zaken kritisch in vraag waar nodig. Je denkt eerder in oplossingen dan problemen en helpt mee in het zoeken naar oplossingen. Je bent communicatief sterk om in gesprek te gaan met zowel interne als externe gesprekspartners. Je draagt samenwerking, engagement en kwaliteit hoog in het vaandel.

What do we offer?

Wat bieden we? Wij bieden je een vast contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris. Je vindt bij ons een uitdagende job die goed te combineren is met je privéleven. Je komt terecht in een duurzaam en stabiel familiebedrijf te Loenhout, waar samenwerking, excellentie en engagement de kernwaarden zijn. Een goede mix van ervaren en jong talent zorgen voor een aangename werksfeer. We houden van persoonlijk contact en transparante communicatie opdat iedereen onze missie en waarden kent. Je krijgt de kans om je mening en feedback te uiten, zodat we goed weten wat er leeft in het bedrijf. Je krijgt de kans om mee te werken aan complexe en vooruitstrevende projecten op vlak van raam – en gevelconstructie. De boog hoeft niet altijd gespannen te staan, wij organiseren ook team-events en doen regelmatig mee aan externe (sportieve) activiteiten.

Jobrelated competences

  • Aanbestedingen of lastenboeken voor leveranciers of dienstverleners opstellen
  • De activiteiten van een team coördineren
  • De bevoorradingsbehoeften van de onderneming identificeren en de markt van de leveranciers en producten prospecteren of analyseren
  • De leveranciers en producten evalueren (audits, tevredenheidsenquêtes, staalname, ...) en verbeteringen voorstellen
  • De uitvoering van de aankoopcontracten tot aan de betaling opvolgen (hoeveelheid, kwaliteit, leveringstermijnen, ...)
  • Gegevens actualiseren (markttendensen, nieuwe producten, referenties van de leveranciers, ...)
  • Inschrijvingen op de aanbestedingen analyseren en evalueren of de leveranciers aan de vraag kunnen voldoen
  • Prijzen en leveringstermijnen van producten onderhandelen met de leveranciers

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy