Vacancy

VERANTWOORDELIJKE STOCK (M/V)

Region Beringen - Tessenderlo
Fixed
Reference: 6/602/202038924

Function

Voor een interessante logistieke speler zijn wij zeer dringend op zoek naar een verantwoordelijke stock voor een warehouse in regio Beringen. Deze functie maakt deel uit van het operationeel team. Dit betekent dat je instaat voor het dagelijks afhandelen van de logistieke flows. In jouw functie volg je de correctheid van de stock op. Je voert dagelijks stocktellingen uit, dit om op zoek te gaan naar stockverschillen. Daarnaast denk je me in verbeteringsprojecten. Verder sta je in voor de opvolging van de value added activiteiten. Je functioneert als link tussen de klanten, het magazijn en andere externe partijen. Je bewaakt hierbij steeds de kwaliteit en de continuiteit. Tot slot ben je volledig verantwoordelijk voor je eigen KPI's en rapporteer je aan de operations manager. Heb je ervaring in logistieke processen en het beheren van voorraden? Ben je op zoek naar een uitdagende job in een internationale firma? Dan is dit de job die bij jou past! Solliciteer nu door je cv door te sturen naar geel.office@konvert.be Voor meer info kan je steeds terecht op het nummer 014/22.23.74

Your profile

Voor deze functie is werkervaring binnen complexe logistieke omgevingen een absolute vereiste. Je gaat complexe problemen niet uit de weg, maar zoekt steeds naar oplossingen. Je beschikt over de nodige leidinggevende skills, concreet betekent dit dat je zeer sterk bent in het aansturen en motiveren van mensen. Verder is ervaring met een WMS pakket ook een must. Je kan vlot overweg met het MS Office pakket. Tot slot beheers je het Nederlands en Frans zeer goed. Ook dit is een must, aangezien een groot deel van de klanten Franstalig zijn.

What do we offer?

Tewerkstelling in een internationale en logistieke speler. Je komt terecht in een boeiende job met voldoende uitdaging. Het loon is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, maar je bent wel flexibel indien nodig. Binnen deze firma is er steeds ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Jobrelated competences

  • De activiteiten van een team coördineren
  • Interne of externe klanten informeren over de behandeling en opvolging van orders
  • Bevoorradingsbehoeften bepalen en bestellingen uitvoeren
  • De bevoorrading organiseren en beheren (controle en opvolging van het verbruik, bestellingen, ...)
  • De verdeling van de opslagplaatsen op de site organiseren en het beheer opvolgen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Geel

Pas 305 - 2440 Geel

+32 14 22 23 74

geel.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy