Vacancy

COMMERCIEEL MEDEWERKER - SCHEEPVAART & PLEZIERVAART (M/V)

Region Antwerpen
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/601/202101781

Function

Voor onze klant, gespecialiseerd in scheepsbenodigheden voor de binnenvaart en particuliere yachting, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Commerciële Medewerker om zijn activiteiten verder uit te bouwen.

Heb je kennis van de materie? Super! Heb je grote interesse? Dan ben je zeker ook welkom, want onze klant zal investeren in een goede opleiding zodat je in geen tijd je weg weet in binnenvaart en yachting.

We zoeken iemand die erg hands-on en pro-actief is, die niet bang is om zijn handen vuil te maken en met dozen te werken, maar ook iemand die zich erg professioneel en klantgericht kan opstellen naar zowel particuliere als bedrijven..

Takenpakket:

 • Je zal mee instaan voor het verder uitbouwen van de activiteiten. Dit doe je door de klanten advies op maat te geven en hen de expertise aanbieden waarvoor ze komen.
 • Je zal het eerste gezicht zijn voor de verschillende klanten, en je vertegenwoordigt het bedrijf met passie voor de sector.
 • Naast het adviseren van de klanten, bestaat de job ook uit het commercieel inrichten van de winkel, ontvangen (en uitpakken) van inkomende orders, inpakken en versturen van uitgaande orders,...
 • Je kan je creativiteit de vrije loop gaan door de Social Media up tot date te houden met instagramposts, nieuwbrieven,...

Your profile

Wie zoeken wij?

- Je hebt een bachelorniveau

- Heb je affiniteit met schepen/yachting/binnenvaart? Dan heb je zeker een streepje voor! Zo niet, dan heb je wel de interesse, want er komt een hele opleiding bij kijken en we zoeken iemand die hier voor lange termijn zal blijven! 

- Je bent zeer klantgericht en commerciële ingesteld, het liefst heb je hierin al een ervaring 

- Je bent een teamplayer en communicatie is één van je sterkste punten

- Je bent snel weg met IT-toepassingen

- Je bent creatief, en weet je weg met Social Media

- Je bent accuraat met administratie en cijfers

- Je bent hands-on

- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

- Je bent bereid om 2 zaterdagen in de maand tot 12uur in de middag te werken

- Een Young Potential met de juiste mindset is ook welkom! 

What do we offer?

- Een diverse functie binnen een leuke sector en financieel stabiel bedrijf

- Een opleiding op maat

- Een fijn team binnen een zeer familiale omgeving. Veel van de medewerkers hebben al een grote anciënniteit en kunnen nie wachten om hun kennis te delen met jou! 

- Een mooi marktconform loon met extralegale voordelen

- Een toffe sector, een unieke kijk op de binnenvaart en yachting! Jouw werkplek heeft dan ook een zeer mooie uitkijk op de Schelde 

Jobrelated competences

 • Administratieve of commerciële activiteiten uitvoeren in een internationale context
 • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
 • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
 • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
 • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
 • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
 • Met de klant onderhandelen over de voorwaarden van de verkoopovereenkomst
 • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Antwerpen

Amsterdamstraat 1 - 2000 Antwerpen

+32 3 206 90 70

antwerpen.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy