Vacancy

JURIDISCH ADVISEUR - MODERNE WERKGEVER - ANTWERPEN (M/V)

Region Antwerpen
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/601/202033695

Function

Heb jij een passie voor goede persoonlijke dienstverlening en schrikt (complexe) wetgeving jou niet af? Dan heeft Konvert Office Antwerpen dé job voor jou! Voor onze klant, een erg fijne en moderne werkgever, zijn we op zoek naar Juridisch Adviseur. Deze functie omvat veel persoonlijk en telefonisch klantencontact. Wat mag je verwachten? - Na een grondige opleiding (2 à 3 maanden) ga je van start in het kantoor te Antwerpen. - Jij bent een aanspreekpunt voor klanten (= particulieren) en adviseert/begeleidt hen op een professionele en deskundige wijze in het kader van sociale verzekeringen. - Je stelt jouw kennis en tools ter beschikking en je bouwt je mee aan een lange termijn relatie - Je gaat pro actief op zoek naar de noden van je klant en draagt je steentje bij in het voortdurend verbeteren van onze dienstverlening.

Your profile

- Een bachelordiploma (liefst in recht, maar onze klant is openminded bij juiste motivatie) is een must - Een eerste werkervaring in een klantgerichte business is een plus - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, je luistert actief en je kan klanten overtuigen - Complexe wetgeving en variatie in het aanbod schrikt je niet af - Je werkt graag in team en bent enthousiast - Je bent administratief sterk en hebt een analytisch denkvermogen

What do we offer?

- Direct een fulltime contract van onbepaalde duur - Een mooie bruto verloning, met een stevig pakket extra legale voordelen - Een afwisselende en uitdagende functie in een moderne en dynamische organisatie die veel investeert in hun werknemers - Opleidingen op maat - Een tewerkstelling in een zeer mode kantoor met veel faciliteiten: een fijne werkruimte, een gezellige lunchruimte, veel lichtinval en op toffe locatie in Antwerpen! - Werken volgens het moderne werken: er worden steeds nieuwe initiatieven genomen volgens "het nieuwe werken": flexibele werkuren, mogelijkheid tot thuiswerken, stimuleren van gezondheid op de werkvloer, ... etc. Interesse? Stuur dan snel je cv met vermelding van de vacature naar antwerpen.office@konvert.be of bel naar 03 206 90 70 voor meer info.

Jobrelated competences

  • Klanten adviseren over het beheer van hun financieel vermogen en aan hun noden aangepaste producten
  • Klanten adviseren over hun rekening en ze beheren: Zelfstandigen (handelaars, vrije beroepen, ...)
  • Wettelijk verplichte documenten of verklaringen opstellen en aan de betrokken dienst bezorgen
  • Documentatie zoeken, doorsturen of beheren
  • Informeren en juridisch advies verlenen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Antwerpen

Amsterdamstraat 1 - 2000 Antwerpen

+32 3 206 90 70

antwerpen.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy