Vacancy

TEAMCOACH FACTURATIE (M/V)

Region Antwerpen
Fixed
Reference: 6/503/202115198

Function

-Als teamleider draag je de verantwoordelijkheid over het functioneren en welzijn van het AR-team. Je weet de verwachtingen van klanten te vertalen in een kristalheldere service. Communicatie met contractanten, klanten (B2B & B2C) en interne medewerkers, is hierbij cruciaal. -Klantgerichtheid, inzet en enthousiasme verkrijg je alleen met gedreven medewerkers. Die gedrevenheid is deel van je DNA en weet je als echte people manager los te weken bij jouw collega's. Je hebt een aanstekelijk enthousiasme in de zoektocht naar de best mogelijke oplossingen voor klanten en collega’s. Bij de realisatie ervan heb je steevast oog voor kosten en rendement. -Je beheert de planning en rapportage en stuurt het team bij waar nodig. Je weet goed prioriteiten te stellen en de dringendheid in te schatten van de activiteiten van jezelf en je collega's. -Je voert regelmatig coachingsgesprekken, zorgt voor evaluatie- en functioneringsgesprekken, organiseert teamoverleg en opleidingen voor je team. -Eenvoudige, vlotte en betaalbare processen die vlot te digitaliseren zijn, vormen een belangrijke sleutel om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Ook in uitgaande facturatie is dit niet anders. Het is dan ook je tweede natuur om kritisch bestaande processen en systemen te bekijken, op zoek naar continue verbetering. Je kan hiervoor uiteraard rekenen op de kennis en ervaring van de collega's in je team en enkele facturatie-experten. -Samenwerken is je ding, maar je kan net zo goed op individuele basis oplossingsgericht werken. Je houdt er ook van transversaal aan de slag te gaan : constructief overleg over de verschillende diensten heen, om samen oplossingen te zoeken en efficiënter te werken, schrikt jou niet af. -Ook al ben je teamleider, je vindt het niet meer dan logisch dat ook jij een deel van het werk op je schouders neemt. Dit wanneer het nodige is om KPI’s en deadlines te behalen. -Je rapporteert aan de coördinator Invoicing

Your profile

 • Je kan terug vallen op een bachelor diploma of gelijkwaardige ervaring, bij voorkeur in facturatie.
 • Je hebt daarnaast minimum 3 jaar ervaring in het aansturen van een team.
 • Je draagt werknemers- en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Je bent een geboren coach en haalt het beste naar boven in je medewerkers. 
 • Je bent empathisch. Je hebt een open blik op de wereld. Je staat open voor feedback van anderen, en bent bereid er iets mee te doen. Je open houding nodigt uit en doet anderen zich welkom voelen bij jou.
 • Je communiceert helder en past je stijl aan, aan de situatie.
 • Je bent een teamplayer en kan de zaken zelfstandig aanpassen.
 • Je bent analytisch en nauwgezet. Je weet snel de vinger te leggen op zaken die niet goed lopen en oplossingen te bedenken. Complexe processen doorgrond je vlot en weet je te vereenvoudigen.
 • Je bent doelgericht: je zet resultaten neer, en bouwt met jouw resultaten mee aan het succes van VAB. Problemen zijn voor jou geen problemen, maar opportuniteiten om samen met je collega's aan oplossingen te werken en vooruit te kijken.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans, ook je kennis van het Engels zal goed van pas komen. 

What do we offer?

-Een gevarieerde functie waar je de gelegenheid hebt om te helpen bouwen aan een geweldige organisatie die klantentevredenheid en medewerkerstevredenheid nastreeft. 
-Een team fantastische collega’s die klaar staan om jou te helpen.
-Je werkplek is op kantoor in Zwijndrecht, met de mogelijkheid om te telewerken.
-Flexibele werkuren.
-Marktconform loon met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietslease en/of vergoeding openbaar vervoer, groepsverzekering.
-Uitstekende opleiding en begeleiding bij de job.

Jobrelated competences

 • Documentatie zoeken die verband houdt met de activiteit van de organisatie of de dienst Documentatie doorsturen of archiveren
 • Documenten invoeren en de lay-out verzorgen Documenten doorsturen en klasseren
 • Gegevens van de algemene boekhouding invoeren De boekingen registreren
 • Telefonische oproepen beantwoorden Klanten ontvangen Klanten informeren of oriënteren
 • Verkoopsovereenkomsten opstellen Betalingen opvolgen Aanmanen bij onbetaalde rekeningen
 • De boekhoudkundige en budgettaire opvolging van de entiteit garanderen Facturatieverrichtingen uitvoeren Fondsen deblokkeren Financiers aanmanen Boekingen ingeven
 • Facturatie opstellen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Bornem

Hingenesteenweg 22 - 2880 Bornem

+32 3 226 35 07

bornem.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy