Vacancy

QUALITY SUPPORT OOST- EN WEST-VLAANDEREN (M/V)

Region Gent
Fixed
Reference: 6/502/202101515

Function

Als quality support officer voor Oost- en West-Vlaanderen ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking én het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent o.a. concreet : werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is. Je staat in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van ( nieuwe ) uitzendconsulenten. Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten. Je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de national accounts. Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauw contact met verschillende afdelingen, zoals opleiding, rekrutering,..

Your profile

Als Quality Support Officer ben je een sterke persoonlijkheid met een ruime succesvolle commerciële ervaring in de uitzendsector. Je bent ondernemend,, resultaatgericht en in staat een boodschap op een overtuigende manier over te brengen. Enthousiasme en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend op organisatorisch vlak ben je een voorbeeld : je kan snel situaties inschatten, het overzicht bewaren en structuur brengen waar nodig.

What do we offer?

Als Quality Support Officer heb je een gevarieerde interne functie met zeer diverse contacten en veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om jouw commerciële, organisatorische en leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen. Je wordt hierin begeleid door oa een goede opleiding, geavanceerde tools en tal van ondersteunende diensten. Marktconforme verloning aangevuld met extra legale voordelen en een bonussysteem.

Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel? Stuur dan zeker jouw CV naar aalst.office@konvert.be of neem contact (053/80.34.78) met ons op.

Jobrelated competences

  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • De internetsite van het bedrijf opvolgen (commerciële informatie, ...)
  • Een klanten- of prospectenbestand uitwerken
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • Met de klant onderhandelen over de voorwaarden van de verkoopovereenkomst
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
  • Acties organiseren voor competentieontwikkeling binnen het team (opleiding, begeleiding, stage, ...)
  • Activiteiten van een team coördineren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Aalst

Alfred Nichelsstraat 2 - 9300 Aalst

+32 53 80 34 78

aalst.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy