Vacancy

COMMERCIEEL BEDIENDE TRANSPORT (M/V)

Region Aalst
Fixed
Reference: 6/502/202101490

Function

Je staat in voor de commerciële opvolging van de klanten. Je behandelt de transportorders van klanten zowel commercieel als administratief. Je zorgt ervoor dat de prijzen nauwkeurig worden doorgegeven en dat de klant van de volledige stand van zaken , laden , lossen , enzo.. op de hoogte gehouden wordt. Je bent verantwoordelijk om al deze informatie op een nauwkeurige wijze te communiceren naar de Dispatch.

Prijs voor het bevrachten en het transport opzoeken en bezorgen aan de klanten Kennis van commerciële technieken De volledige communicatie mail/ téléfoon naar de klant voor de laad en los afspraken Kennis van de kenmerken in transportsector Klachten noteren en de klant een antwoord bezorgen of aanreiken naargelang het probleem ( vertraging , enzo..) Kennis van de transportmarkt Het opmaken van de klantendossiers en transportorders ingeven in software systeem Kennis van de eigenschappen van goederen Leeggoed (Europaletten ) opvolgen en ervoor zorgen dat deze terug bij de klant terechtkomen

Inboeken van inkomende transportorders in het software systeem Vragen en klachten van klanten over facturatie interne behandelen en communiceren met de klant Prijsaanvragen beantwoorden via mail en téléfoon Administratief beheer en opvolging van het leeggoed. Aanmaken van nieuwe klanten in het software systeem Dagelijks contact via mail en telefoon met de klanten Aanmaken van de klachtendossiers in het software systeem , al de nodige informatie opzoeken die daaraan gelinkt is en het volledige dossier doorsturen naar de boekhoudingdienst Opvolgen van het leeggoed euro paletten. Opzoekingen doen in software systeem , CMR nakijken en dossier terug opmaken in software voor Dispatch

Your profile

Je bent in het bezit van een BA Diploma of gelijkwaardige ervaring.
Je beheerst het Nederlands perfect en hebt een zeer goede kennis van het Frans en Engels.
Kennis van Transics en TAS is zeker een pluspunt.
Je bent klantgericht, pro-actief en probleemoplossend.
Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken.
Je bent stressbestendig en kan diplomatisch omgaan met bepaalde zaken.
Je hebt een goede kennis van MS Office.

What do we offer?

Aantrekkelijke salaris.
Voltijdse tewerkstelling van maandag tot vrijdag.
Naast het loon ontvang je ook een groepsverzekering en maaltijdcheques.

Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief naar aalstffice@konvert.be of neem contact (053/80.34.78) met ons op.

Jobrelated competences

 • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
 • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
 • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
 • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
 • Klanten: Bedrijven
 • Klanten: Groepen, grote ondernemingen
 • Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's)
 • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
 • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
 • De uitvoering van het transport opvolgen of controleren Problemen identificeren en bijsturen
 • Klanten informeren over de transportvoorwaarden (kostprijs, formaliteiten, ...) Een commerciële oplossing voorstellen
 • Klanten adviseren over verschillende producten (vervoer, diensten, ...) Reserveren en contracten opstellen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Aalst

Alfred Nichelsstraat 2 - 9300 Aalst

+32 53 80 34 78

aalst.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy