Vacancy

ACCOUNTMANAGER (M/V)

Region Gent
Fixed
Reference: 6/501/202101815

Function

Als Accountmanager leg jij de eerste contacten met particuliere klanten: je bezoekt hen, staat hen te woord met jouw expertise, geeft hen oprecht en correct interieuradvies en vertaalt hun noden in een concreet aanbod. Kom je tot een akkoord met jouw klant, doe je de nodige maatnames, maak je een overzichtelijk administratief dossier op en bezorg je dit aan jouw collega’s die verantwoordelijk zijn voor de order-ingave.

Daarnaast zal je ook 50% van je tijd besteden aan het inplannen van afspraken en bezoeken van voornamelijk (interieur)architecten. Zo help je mee aan de verdere uitbouw van de kwalitatieve merknaam.

We verwachten hierbij een flexibele attitude om minimum 2dagen per week ook ‘s avonds beschikbaar te zijn voor je klanten.

Your profile

Deze eigenschappen typeren jou:

Je bent geen hardseller, maar slaagt er wel in door jouw oprechtheid, je technische expertise en je gevoel voor interieur jouw klant te enthousiasmeren over onze kwalitatieve producten.

Je streeft er steeds naar jouw klant meer dan tevreden te stellen: voor jou staat de klant centraal.

Vlotte communicator met een groot empathisch vermogen.

Je werkt heel zelfstandig, daarom kan je reeds een mooie commerciële ervaring in de interieurwereld voorleggen.

 

Nog belangrijk

Je bent bereid 1 zaterdag op 3 te werken, dit van 10 – 13u , in de namiddag op afspraak

What do we offer?

Onze klant is een solide familiebedrijf dat zich specialiseert in zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, poorten en raamdecoratie. Ze bieden graag een aangename en veilige werkomgeving aan alle medewerkers. Hun hechte team bruist van het enthousiasme en kijkt alvast uit naar hun nieuwe collega!

Ga jij de uitdaging aan om de showroom in Gent verder uit te bouwen? Je kunt rekenen op een sterke ondersteuning, op zowel technisch als commercieel vlak, én continue opleidingsmogelijkheden. We bieden jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk en resultaatgebonden salarispakket, inclusief bedrijfswagen!

Jobrelated competences

  • De behoeften van de klant identificeren De producten voorstellen en de klant adviseren (producten, kosten, financiering, ...)
  • Een bestelling opvolgen Bij problemen oplossingen aan de klant voorstellen
  • Het prospectieplan uitwerken Klantenbezoek voorbereiden (selectie van stalen, ...)
  • Klanten opvolgen (getrouwheidsacties, actualiseren van fiches, tevredenheidsenquêtes, ...)
  • Opvolggegevens van de activiteiten registreren Informatie met het team uitwisselen
  • Samen met de klant de uitvoeringsvoorwaarden van een bestelling bepalen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Gent

Savaanstraat 1 - 9000 Gent

+32 9 233 90 77

gent.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy