Vacancy

MEDEWERKER PERSONEELSDIENST (M/V)

Region Aalst
Temporary
Reference: 6/501/202101237

Function

Voor een bedrijf in regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een medewerker die ondersteuning biedt op de personeelsdienst. Naast het voorbereiden van de personeelsdossiers, zal je ook instaan om het op te volgen van A tot Z als het verwerken. Het opvolgen van afwezigheden, verlofdagen, ed. Verloning (prestaties) intern opvolgen maar ook van de interimkrachten. Facturatie controleren en opvolging ervan.

Your profile

Bachelorniveau of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in een soort gelijke functie. Je ben Hands-on en kan zelfstandig werken. Je kan zeer goed met Excel overweg. Je hebt ervaring met Payroll. Je hebt een basiservaring in personeelsadministratie zoals Dimona aangiftes en basiskennis van sociaal recht. Ervaring met EasyPay is een pluspunt. Je bent onmiddellijk beschikbaar.

What do we offer?

Deze opdracht loopt tot maart. Nadien worden de prestaties geëvalueerd en kan de opdracht verlengd worden.

Je komt terecht in een grote onderneming waar nieuwe kansen ontstaan. Je werkt 5 dagen/week en telkens 5u/dag. Glijdende werkuren te starten tussen 8u en 9u.

Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel? Stuur dan zeker jouw cv en motivatiebrief naar gent.office@konvert.be of neem contact (09/233.90.77) met ons op.

Jobrelated competences

  • Documenten voor de opvolging en het beheer van het personeel opmaken en actualiseren (sociale overzichtstabellen, salaristabellen, planning van vakanties, ...)
  • Nieuwe werknemers verwelkomen en hun integratie bevorderen
  • Individuele dossiers van werknemers opvolgen en updaten De wettelijke aangifte indienen
  • Personeel inlichten over sociaal recht en specifieke kenmerken van de organisatie

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Gent

Savaanstraat 1 - 9000 Gent

+32 9 233 90 77

gent.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy