Vacancy

SOFTWARE IMPLEMENTATION SPECIALIST (M/V)

Region Waregem
Fixed
Reference: 6/301/202289485

Function

Voor een Internationaal bedrijf, is Konvert office op zoek naar een Software Implementation Specialist (m/v):

Het bedrijf voorziet een intensieve opleiding van ongeveer een jaar in België. Je leert het ERP-pakket en randapplicaties kennen tot op de draad. Je loopt de hele implementatieflow door, van gedetailleerde functionele analyse, backlog, testen tot vrijgave voor de eindgebruikers. Daarnaast verbreed het bedrijf je scope op het vlak van business requirements door je stapsgewijze te introduceren in de processen, systemen en data, vooraleer je naar Reidsville in North Carolina vertrekt (USA).

Eenmaal aangekomen in de Verenigde Staten integreer je in het lokale IT-team als een soort verbindingsofficier met België. Je kent intussen al vrij goed de gebruikersnoden, hebt al een resem tickets verwerkt en weet change requests te plaatsen in een groter geheel. Met die bagage ga je mens- en resultaatgericht aan de slag. Je bureaustoel mag dan letterlijk het scharnierpunt zijn tussen de software en de bedrijfsprocessen, heel vaak staat je stoel ook leeg om in de productie te gaan verifiëren hoe mens, machines en software op elkaar afgestemd zijn. Af en toe zul je uitkomen op een nood aan opleiding en coaching van de gebruikers, andere keren vraagt een issue systeemaanpassingen of interventies in het databeheer.

Your profile

Bij voorkeur heb je al een ERP-pakket geïmplementeerd van A tot Z. Mocht je dit dan hebben gelinkt aan Power BI, is dat nog beter. Wij mikken op minstens een bachelor-niveau of gelijkwaardig door ervaring, met een uitgesproken passie voor IT, processen en data. Je kracht zit in het kunnen reduceren van complexiteit tot maximale eenvoud. Dit heb je nodig om gemakkelijk te kunnen switchen tussen de rollen van support, trainer, functioneel analist en implementator, en daarin een gerichte focus te houden.

What do we offer?

Wij bieden een loopbaan met veel afwisseling en ontplooiingskansen binnen een groeiende internationale bedrijvengroep. Het salarispakket stemmen we af op je competenties en ervaring, met een maatpakket in onderling overleg eens we de oceaan overgaan. Het bedrijf staat zowel open voor een detachering van zo’n 3 à 5 jaar als een blijvende tewerkstelling in de Verenigde Staten, waar ze meerdere firma’s hebben.

Jobrelated competences

 • Behoeften van de klant of gebruiker analyseren Het functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, ...)
 • De productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, ...)
 • De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren
 • Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, ... uitwerken en bijwerken
 • Domein: Productie
 • Een ontwikkeld product presenteren Gebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen
 • Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application)
 • Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...)
 • Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, ...)
 • Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, ...)
 • Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen
 • Programmeren in een specifieke computertaal
 • Technische en functionele problemen analyseren Corrigerende acties, technische aanpassingen, ... voorstellen
 • Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Kortrijk

Doorniksestraat 2 - 8500 Kortrijk

+32 56 20 67 41

kortrijk.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy