Vacancy

GEDREVEN ACCOUNTANT (M/V)

Region Kortrijk
Fixed
Reference: 6/301/202033689

Function

Voor onze klant, een kwalitatief hoogstaand adviesbureau inzake accountancy, fiscaliteit en management in de regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een gedreven Accountant m/v: Je staat in voor de boekhoudkundige verwerking van een aantal aan u toegewezen dossiers. Ook de voorbereiding van jaarrekeningen en fiscale aangiften behoort tot uw takenpakket. Voorgaande gebeurt steeds onder begeleiding van een senior accountant. Op termijn krijg je de verantwoordelijkheid betreffende toegewezen klantendossiers en kan je doorgroeien tot de functie van senior accountant.

Your profile

We mikken op een enthousiast persoon die in het bezit is van minimum een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit. We zoeken een nieuwe medewerker met een hoge graad van nauwkeurigheid, verantwoordelijkheidszin en een passie voor accountancy en fiscaliteit. Ervaring in accountantskantoor is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Ook goede starters komen zeker in aanmerking.

What do we offer?

Je komt terecht in een kantoor met 30 medewerkers, biedt een professionele en dynamische werkomgeving waar ruimte is voor begeleiding, verantwoordelijkheid, voortdurende mogelijkheid tot bijscholing en doorgroeimogelijkheden. Dit alles wordt aangevuld met een motiverend salarispakket en extralegale voordelen.

Jobrelated competences

  • De constitutieve elementen van de lonen, facturatie en betalingsopdrachten voorbereiden
  • De inkomsten van de onderneming controleren en registreren (invoer van klantenbetalingen, opmaak van facturen, aanmaningen, ...)
  • De parameters van de boekhoudsystemen actualiseren (tarieven sociale bijdragen, ...)
  • De liquide middelen opvolgen en de betrouwbaarheid ervan valideren
  • De wettelijke fiscale en sociale aangiften opstellen en uitvoeren
  • Domein: Algemene boekhouding
  • Domein: Analytische boekhouding
  • Domein: Fiscaliteit
  • Gelden en waardepapieren controleren en aanpassen aan de eisen van de klant
  • Een portefeuille van klantendossiers beheren, de afgesloten rekeningen presenteren en beheersadvies verlenen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Kortrijk

Doorniksestraat 2 - 8500 Kortrijk

+32 56 20 67 41

kortrijk.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy