Vacancy

VERTEGENWOORDIGER B2B AUTO-INDUSTRIE Z-W-VLAANDEREN (M/V)

Region Kortrijk
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/301/202033446

Function

Voor een garage regio Kortrijk is Konvert Office op zoek naar een vertegenwoordiger B2B (m/v):

Je vertegenwoordigt het bedrijf, naar B2B klanten! Als vertegenwoordiger ben jij het gezicht van het bedrijf. Je informeert de klant over de diensten en onderhandelt tot het afsluiten van een overeenkomst. Onze klant zal alles in het werk stellen, om jou van de nodige tools te voorzien, om succesvol te zijn. Ben je iemand die een job wil waar je jezelf kan zijn, een lange termijn toekomst wil uitbouwen, voor jouw werkgever EN jouw klanten, en daar 150% voor wil gaan ? Dan staan onze deuren open voor jou !

Your profile

* Een technisch diploma, bij voorkeur automotive, is een troef, geen must. * Een Bachelor niveau, is hier zeker van toepassing. * Ervaren in de sales B2B, dit is echter een must. * Je woont in de regio, je zal de regio Zuid-West-Vlaanderen bewerken. * Je gelooft erin de juiste persoon te zijn, op de juiste plaats, in het juiste bedrijf. * Je kan zelfstandig werken, je neemt initiatieven om successen te genereren. * Je bent gemotiveerd en gedreven, de hunters mentaliteit moet aanwezig zijn. * Je bent flexibel, je wisselt jouw job op de baan af met voorbereidend werk op kantoor. * Prospecteren is een groot deel van het takenpakket, dit is namelijk een nieuwe functie. * Punctualiteit moet aanwezig zijn, je zegt wat je doet, en je doet wat je zegt. * Niet enkel prospectie, maar ook opvolging is 'Key' in deze functie. * Je hebt een verzorgd voorkomen, je bent trouwens het visite kaartje van het bedrijf. * Je bent bereid om te leren, heb je reeds ervaring in de auto-industrie, B2B sales, is dit een ongelooflijke troef.

What do we offer?

* Een heel fijne, gevarieerde job, met ruimte voor inititatief. * Een salarispakket, aangepast aan jouw kennis en ervaring, zal worden voorzien. * Dit is een nieuwe functie, dus de kans om jouw job zelf in te kleuren. * Een belangrijke schakel vormen, in de groei van het bedrijf. * Lange Termijn relaties opbouwen is hier van toepassing, combinatie hunten + farmen! * Een job waar je binnen en buitendienst kan combineren, op jouw eigen tempo en werkwijze.

Jobrelated competences

  • Informatiestromen binnen de commerciële dienst uitwerken (vergaderingen, nota's, richtlijnen, ...) Informatie uitwisselen met de commerciële medewerkers
  • Key accounts van de organisatie opvolgen Het klanten-/prospectenpotentieel analyseren
  • Activiteiten van de commerciële medewerkers coördineren Technische ondersteuning bieden
  • Budgetten opstellen en beheren
  • De commerciële dienst van de onderneming organiseren (ontwikkeling van het netwerk, commerciële opleidingen, ...)
  • De commerciële strategie in een geografische zone organiseren: Regionaal
  • De commerciële strategie van de onderneming uitwerken De jaaractieplannen bepalen (productpromotie, markten waarop kan worden geïnvesteerd, ...)
  • De concurrentiepositie onderzoeken (markt, prijzen, nieuwe trends, ...)
  • De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyseren Een vooruitgangstraject voorstellen
  • De onderneming vertegenwoordigen op beurzen, salons, exposities, ...

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Kortrijk

Doorniksestraat 2 - 8500 Kortrijk

+32 56 20 67 41

kortrijk.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy