Vacancy

ARCHITECT (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 6/201/202202727

Function

Bij onze klant kom je terecht in een divers team van architecten waar iedereen zijn visie kan uitbouwen. Ze zijn sterk in zowel moderne woningen als landelijke gebouwen, in handelszaken en meergezinswoningen, en nog zo veel meer. Wil jij deel uitmaken van dit team in het kantoor te Torhout? Solliciteer dan snel via Konvert Office. Konvert Office staat enkel in voor de rekrutering, dit betreft meteen een vaste aanwerving bij onze klant. 

Functie:

Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van diverse projecten van ontwerp t.e.m. uitvoering en dit in rechtstreeks contact met de opdrachtgever. Je kan rekenen op de steun van onze assistentarchitecten of tekenaars voor o.a. het opstellen van de aanvragen van de omgevingsvergunningen (stedenbouwkundig luik). 

Je neemt de leiding op bij volgende fasen van het project: opmeten en uittekenen van een bestaande toestand, uitwerken voorontwerp en uitvoeringstekeningen, opmaken uitvoeringsdetails, bouwtechnische aspecten (in samenwerking met de tekenaars voor het uitwerken van het voorontwerp tot uitvoeringstekeningen), administratieve aspecten (opbouw dossier, opvolging dossier in samenwerking met onze administratieve kracht), maar eveneens het toetsen van het project aan het wettelijk en ruimtelijk kader. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van de meetstaat en het lastenboek. En ten slotte neem je ook de technische ondersteuning op de werven voor jouw rekening.

Your profile

  • Je behaalde minstens een masterdiploma architectuur of bouwkunde. Interesse en kennis van EPB, erfgoed en projecten in het landelijk gebied zijn zeker een pluspunt!

  • Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en dit zowel in de projecten die je zelfstandig opneemt als in de projecten die je in team afwerkt.

  • Initiatiefnemers moedigen wij steeds aan!

What do we offer?

  • Je kan werken in een zeer dynamische organisatie van gedreven vakmensen waar jouw initiatief en vakmanschap zeker zullen worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket. Je zal hoofdzakelijk werken vanuit het kantoor in Ieper maar indien noodzakelijk kan je ook in één van onze andere kantoren terecht.
  • Konvert Office staat enkel in voor de rekrutering, dit betreft meteen een vaste aanwerving bij onze klant. 

Jobrelated competences

  • Het ontwerp van het bouw- of inrichtingsproject van een gebouw of een ruimte opstellen volgens de opdracht en de noden
  • Het algemene ontwerp van een architecturaal project in plannen en modellen uitwerken De criteria bepalen (kost, termijn, methode, ...)
  • Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren
  • De uitvoering op de werf controleren en de oplevering goedkeuren (uitvoering, facturatie, delen van de overeenkomst, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Roeselare

Westlaan 13 - 8800 Roeselare

+32 51 24 16 96

roeselare.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy