Vacancy

JUNIOR SERVICE MEDEWERKER (M/V)

Region Roeselare - Izegem
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 6/201/202038192

Function

Voor onze klant, een pionier in zijn niche, waar er meer dan 60 jaar ervaring is gebundeld, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, een Junior IT Service Medewerker. Functie * Als Junior Service medewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten die ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van onze producten, diensten en oplossingen. * Dit gebeurt hoofdzakelijk telefonisch maar ook via chat, mail en sociale media verzorg je het contact met onze klanten. * Je staat in voor het onderzoeken, loggen en opvolgen van problemen en storingen en je kan indien nodig de tussenkomst van een Field Engineer vragen. * Na een inwerkperiode van 6 maanden, zal je de kans krijgen om ofwel je takenpakket uit te breiden en administratieve taken te behartigen ofwel je binnen een bepaalde producttype te specialiseren. * Hierdoor heb je de opportuniteit om je steeds verder te ontwikkelen.

Your profile

Profiel die wij zoeken voor onze klant: We zijn op zoek naar een teamspeler met de volgende eigenschappen: * Klantgerichtheid staat voor jou hoog aangeschreven. * Je neemt ownership over de klant, je begeleidt en helpt hem doorheen het proces en je kan daarbij het nodige geduld en enthousiasme aan de dag leggen * Je hebt een goeie kennis van het Nederlands en Frans. Kennis Engels is een pluspunt * Je beschikt over een goed analytisch vermogen, je bent technisch onderlegd en je bent in staat om jouw expertise op een correcte manier over te brengen * Je hebt een technische achtergrond (IT/telematics/multimedia/communication technology…) of je hebt reeds technische werkervaring * Je bent bereid om 1 op 2 zaterdagen, 1 op 10 zondagen en 1 late shift om de 10 weken in de vorm van thuiswerk, te werken. * Je bent bovendien bereid om de shift van collega's over te nemen bij onderbezetting, in geval van ziekte of verlof. * Je staat open voor veranderingen (nieuwe oplossingen, nieuwe werkwijzen…)

What do we offer?

Aanbod Werken bij onze klant, betekent werken bij een betrouwbare organisatie met een open en collegiale sfeer. Hun medewerkers typeren zich door de volgende eigenschappen = mensgericht, dynamisch, innovatief, collegiaal, open en gedreven en wij zoeken dito collega's. In functie van je eigen dynamiek en ambitie krijg je kansen om je te ontwikkelen en intern te evolueren richting je interessegebieden.

Jobrelated competences

  • Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, ...)
  • De activiteiten en het administratieve beheer van het personeel opvolgen en controleren
  • De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyseren Een vooruitgangstraject voorstellen
  • De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, ...)
  • Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen
  • Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, ...)
  • Zich voorstellen aan de telefoon De identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Roeselare

Westlaan 13 - 8800 Roeselare

+32 51 24 16 96

roeselare.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy