Vacancy

KOELTECHNIEKER (M/V)

Region Mechelen
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 3/601/202121576

Function

Onze klant is een installatiebedrijf gespecialiseerd in technieken zoals centrale verwarming, koeling, mechanische ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbestrijding. Ze focussen zich op hernieuwbare technologieën zoals zonne-energie, (gas)warmtepompen, bodemenergie en warmtekrachtkoppeling. Samen met hun hele team maken ze er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken: goede service en kwaliteit staan centraal.

Het bedrijf is een relatief kleine, maar hechte familie van 50 collega’s die elke dag het beste van zichzelf geven. Met hun jonge dynamische, straffe teams gaan ze er samen voluit voor vanuit een supertof kantoor. Ze werken al 33 jaar met passie, en hechten heel veel belang aan een goeie sfeer. 

Bijkomend garanderen ze werkzekerheid en doorgroeimogelijkheden.  Ze zijn namelijk lid van één van de grootste familiale bouwondernemingen in België met ca. 2.400 medewerkers.  En ze blijven groeien! Daarom zijn we ijverig op zoek naar een KOELTECHNIEKER.

Een absolute vereiste is dat je beschikt over Certificaat Cat. I: uitvoeren van onderhoud, revisies, terugwinning, lekkage controle en installatie van alle koelinstallaties met gefluoreerde koelmiddel.

 

 

Your profile

- diploma en/of ervaring als koeltechnieker Cat 1

- rijbewijs B 

What do we offer?

- een zeer motiverende verloning 

- een vast contract na een positieve interimperiode 

- werken in een stabiel bedrijf met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien

- je kan rekenen op enthousiaste collega's en een fijne werksfeer

Jobrelated competences

  • Storingen aan de installatie opsporen en herstellen (vloeistoffen toevoegen, cycli aanpassen, standaardvervangingen en herstellingen uitvoeren, ...)
  • De conformiteit van de installatie en de lekdichtheid controleren De hoeveelheid koelvloeistof vaststellen, de installatie vacumeren en vullen
  • De installatie in werking stellen en afregelen (functie- en regelparameters, temperatuur, druk, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Geel

Bakkersstraat 2 1 - 2440 Geel

+32 14 56 02 83

geel.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy