Vacancy

PLAATSER SCHRIJNWERK (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 3/106/202272870

Function

Voor een bedrijf in de regio Lo-Reninge zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk. Je staat in voor het maken en plaatsen van meubelmaatwerk (kasten, dressing, bureau, ...), binnenschrijnwerk (binnendeuren, plafonds,... ) en buitenschrijnwerk (ramen, poorten, deuren, ... ).

Your profile

Je hebt bij voorkeur ervaring maar schoolverlaters (opleiding Hout, schrijnwerk, interieur, ... ) komen ook zeker in aanmerking! Wij zoeken een kandidaat die graag een afwisselende en gevarieerde job zoekt in hout. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en kan zowel zelfstandig als in team werken.

What do we offer?

Wij bieden een variërende functie waar oog voor detail belangrijk is. Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract.

Jobrelated competences

  • Een deur- of luikblindering plaatsen
  • Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, … plaatsen
  • Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk
  • Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy