Vacancy

PLAATSER SCHRIJNWERK (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 3/106/202234967

Function

Voor een bouwbedrijf in regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker om op werven te werken. Je staat in voor zowel binnen- als buitenschrijnwerk. Voor deze functie zoeken wij iemand die thuis is in de sector van het schrijnwerk. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin om de verschillende projecten kwalitatief tot een goed einde te brengen. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Wij bieden een voltijdse functie in een b(l)oeiende KMO waar er ruimte is voor opleiding en persoonlijke groei. Je werkt vnl. op werven in de streek en regio kust. Opstart van zodra beschikbaar.

Your profile

Voor deze functie zoeken wij iemand die thuis is in de sector van het schrijnwerk. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin om de verschillende projecten kwalitatief tot een goed einde te brengen. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

What do we offer?

Wij bieden een voltijdse functie in een b(l)oeiende KMO waar er ruimte is voor opleiding en persoonlijke groei. Je werkt vnl. op werven in de streek en regio kust. Opstart van zodra beschikbaar.

Jobrelated competences

  • Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf
  • Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, …
  • De werking van bewegende onderdelen, de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren
  • De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...)
  • Het bestaande schrijnwerk demonteren en de staat van de constructie controleren (raamkozijnen, deur- en venstergaten, …)
  • Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, … plaatsen
  • Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy