Vacancy

PLAATSER MAATWERK (M/V)

Region Oostende
Fixed
Reference: 3/106/202234959

Function

Voor een bouwbedrijf in regio Middelkerke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde plaatser voor binnenschrijnwerk. Je staat in voor de plaatsing van alle maatwerk bij vnl. particulieren. Voor deze functie zoeken wij een ervaren kandidaat die de kneepjes van het vak kent. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je streeft naar een kwaliteitsvolle afwerking en straalt professionalisme uit. Wij bieden een voltijdse job in een familiale KMO. Loon volgens ervaring en kunde. Kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Your profile

Voor deze functie zoeken wij een ervaren kandidaat die de kneepjes van het vak kent. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je streeft naar een kwaliteitsvolle afwerking en straalt professionalisme uit. 

What do we offer?

Wij bieden een voltijdse job in een familiale KMO. Loon volgens ervaring en kunde. Kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Jobrelated competences

  • De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...)
  • Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk
  • Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy