Vacancy

PLAATSER BUITENSCHRIJNWERK (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 3/106/202234789

Function

Voor een bouwbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een plaatser buitenschrijnwerk. Je staat in voor de plaatsing van allerhande houten buitenschrijnwerk. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die thuis is in het schrijnwerk via ervaring of opleiding. Je bent van nature uit een werker en staat open om nieuwe zaken aan te leren. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en weet prioriteiten te stellen. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Schoolverlaters komen ook zeker in aanmerking. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Je komt terecht in een familiaal bedrijf met directe communicatielijnen.

Your profile

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die thuis is in het schrijnwerk via ervaring of opleiding. Je bent van nature uit een werker en staat open om nieuwe zaken aan te leren. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en weet prioriteiten te stellen. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Schoolverlaters komen ook zeker in aanmerking. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Je komt terecht in een familiaal bedrijf met directe communicatielijnen.

What do we offer?

Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Je komt terecht in een familiaal bedrijf met directe communicatielijnen.

Jobrelated competences

  • De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...)
  • De werking van bewegende onderdelen, de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren
  • Het bestaande schrijnwerk demonteren en de staat van de constructie controleren (raamkozijnen, deur- en venstergaten, …)
  • Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, … plaatsen
  • Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk
  • Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, …
  • Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy