Vacancy

OPERATOR OPDEELZAAG ATELIERWERK (M/V)

Region Diksmuide
Fixed
Reference: 3/106/202202529

Function

Voor een bouwbedrijf regio Diksmuide zijn we op zoek naar een operator/schrijnwerker voor in het atelier. Je staat in voor het instellen en bedienen van een automatisch gestuurde opdeelzaag.

Your profile

Je hebt bij voorkeur kennis van CNC-gestuurde machines al is dit niet noodzakelijk. Je kan wel enige technische achtergrond en/of basiskennis van houtbewerking voorleggen. Je bent sterk met de computer en bent gemotiveerd om te werken. Je bent leergierig en beschikt over een goed leervermogen. Je kan zelfstandig werken en doet dit met zin voor nauwkeurigheid. Heftruckattest is een pluspunt. 

What do we offer?

 

Wij bieden een voltijds job in een stabiele onderneming met ruime mogelijkheid om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Je krijgt de kans om eigen competenties verder te ontwikkelen met doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een professionele werkomgeving met leuke collega's (5). Je wordt verloond naargelang kennis en kunde binnen PC 124 Bouw. Kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Opstart van zodra beschikbaar. 

Jobrelated competences

  • De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen
  • De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...)
  • Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren
  • De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de werkstukken
  • De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy