Vacancy

DAKWERKER (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 3/106/202166720

Function

Voor een bedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor vnl. renovatieprojecten van zowel hellende als platte daken. Daarnaast sta je ook in voor zinkwerken. Je plaatst leien, pannen, EPDM, asfalt, isolatie, ... . Voor deze functie zoeken wij een gemotiveerde kandidaat die reeds de nodige ervaring kan voorleggen. Je bent flexibel ingesteld qua werkuren en kan nauwkeurig werk afleveren. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, BE is een meerwaarde. Wij bieden een voltijdse, gevarieerde functie in een aangenaam en stabiel bedrijf. Je krijgt intern nog verdere opleiding in functie van jouw ervaring. Snelle opstart. Interim met kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Your profile

Voor deze functie zoeken wij een gemotiveerde kandidaat die reeds de nodige ervaring kan voorleggen. Je bent flexibel ingesteld qua werkuren en kan nauwkeurig werk afleveren. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, BE is een meerwaarde. 

What do we offer?

Wij bieden een voltijdse, gevarieerde functie in een aangenaam en stabiel bedrijf. Je krijgt intern nog verdere opleiding in functie van jouw ervaring. Snelle opstart. Interim met kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Jobrelated competences

  • Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen
  • Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten
  • Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …)
  • Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy