Vacancy

TECHNIEKER SANITAIR OP BAAN(M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 3/106/202166719

Function

Voor een bedrijf in regio Ieper, actief in sanitair en centrale verwarming, zijn wij op zoek naar een allround (onderhouds)technieker. Je staat in voor het onderhoud bij de klanten van de verschillende (verwarmings)installaties.

Your profile

Je hebt een goede basiskennis van elektriciteit, kennis van hydraulica en elektronica is een groot pluspunt. Er wordt intern een grondige opleiding voorzien dus sta je zeker open om nieuwe zaken aan te leren. Voor deze functie zoeken wij een technieker met een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent woonachtig in de regio en kan een stabiel werkverleden voorleggen. Je bent in het bezit van een G1 & G2 attest, of bent bereid om dit te behalen via avondschool. Ervaring is een troef maar een standvastige werkervaring binnen een andere sector spreekt in eveneens jouw voordeel. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

What do we offer?

Wij bieden een gevarieerde functie in een aangename KMO. Interim met optie vast na een positieve interimperiode.

Jobrelated competences

  • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
  • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
  • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
  • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy