Vacancy

PLOEGCHEF BOUW MET RIJBEWIJS C (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 3/106/202166714

Function

Voor een bouwbedrijf regio Lo-Reninge zijn we op zoek naar een ploegchef/betonarbeider met een rijbewijs C. Je staat in voor het plaatsen van isolatiebeton (al dan niet in helling) alsook de voorbereiding hiervan. Daarnaast plaats je ook isolatieplaten en zorg je ervoor dat je de werf proper achter laat. Je wordt zowel binnen als buiten tewerkgesteld.

Your profile

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C. Je kan zelfstandig werken en je hebt geen hoogtevrees. Ervaring in het beton is een pluspunt, wel heb je affiniteit in de bouwsector. Je neemt de verantwoordelijk over jouw collega en zorgt voor een strikte opvolging van de planning. Je bent bereid op aan de slag te gaan op werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je bent flexibel ingesteld wat de werkuren betreft, dit naargelang de plaats van de werf.

What do we offer?

Wij bieden een voltijdse tewerkstelling met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Snelle opstart en verloning volgens PC 124 bouw.

Jobrelated competences

  • De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal
  • Fixeermiddelen, plamuur, pleister, waterafstotende producten, verf, ... manueel of mechanisch aanbrengen
  • Metselwerk en gevels herstellen met cement, mortel, ...
  • Metselwerk voorbereiden en reinigen (zandstralen, gommen, afwassen, …) Oude bekledingslagen verwijderen (verf, pleisterkalk, …)
  • Spuitmachines plaatsen en afstellen
  • Afbijtafval recupereren en sorteren
  • Bekleding plaatsen en bevestigen (parement, thermische isolatieplaten, glaslinnen, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy