Vacancy

MONTEUR ATELIER (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 3/106/202166707

Function

Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur voor in het atelier. Je bedient de CNC-machine om de verschillende PVC- en aluminium profielen op maat te verzagen. Daarnaast voer je ook de assemblage van de ramen en deuren uit. Voor deze functie zoeken wij iemand die graag binnenwerk in het atelier uitvoert, je gaat nooit mee op verplaatsing. Je krijgt intern de nodige opleiding en sturing. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Je beschikt over de juiste motivatie en wil om te werken. Je komt terecht in een ervaren team met kennis van zaken. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer. Wij bieden een voltijdse job in een familiale KMO met kans op een vast contract na de interimperiode. Opstart van zodra beschikbaar.

Your profile

Voor deze functie zoeken wij iemand die graag binnenwerk in het atelier uitvoert, je gaat nooit mee op verplaatsing. Je krijgt intern de nodige opleiding en sturing. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Je beschikt over de juiste motivatie en wil om te werken. Je komt terecht in een ervaren team met kennis van zaken. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer. 

What do we offer?

Wij bieden een voltijdse job in een familiale KMO met kans op een vast contract na de interimperiode. Opstart van zodra beschikbaar.

Jobrelated competences

  • De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...)
  • De geproduceerde stukken controleren
  • De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen
  • De snijinstrumenten monteren en afstellen, het stuk positioneren en vastzetten en de bewerkingsparameters instellen (snelheid, voortgang, doorvoer, smering, ...)
  • Gereedschappen voor het plaatsen, opspannen en klemmen van de stukken aanpassen
  • Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...)
  • Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren
  • Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy