Vacancy

ERVAREN LOODGIETER (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 3/106/202108541

Function

Voor een bedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een ervaren loodgieter. Je staat in voor het plaatsen van verwarming en sanitair, vnl. bij particulieren. Je kan zelfstandig werken en gaat alleen de baan op. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die een stabiele ervaring als loodgieter kan voorleggen. Je hebt kennis van zowel verwarming/sanitair en kan instaan voor installatie alsook depannage. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je bent woonachtig in de regio van Ieper. Wij bieden een gevarieerde job (kleinere projecten) met een grote zin voor verantwoordelijkheid. Vast contract na positieve interimperiode. Verloning naargelang competenties en ervaring.

Your profile

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die een stabiele ervaring als loodgieter kan voorleggen. Je hebt kennis van zowel verwarming/sanitair en kan instaan voor installatie alsook depannage. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je bent woonachtig in de regio van Ieper.

What do we offer?

Wij bieden een gevarieerde job (kleinere projecten) met een grote zin voor verantwoordelijkheid. Vast contract na positieve interimperiode. Verloning naargelang competenties en ervaring.

Jobrelated competences

  • De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen
  • Defecte onderdelen vervangen of herstellen
  • Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …)
  • Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)
  • Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...)
  • Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy