Vacancy

MONTEUR (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 3/106/202107554

Function

Voor een bedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een monteur van staalbouwelementen. Je staat samen met je ploeg in voor het plaatsen van industriële gebouwen bestaande uit prefab betonelementen. Je helpt de montageploeg waar nodig en beschikt over hoogtewerkers, montagekranen en ander werfmaterieel om een vlotte werking te bewerkstelligen. Hiervoor beschik je over de nodige attesten.

Your profile

Je bent werklustig ingesteld. Werkinstructies correct opvolgen vormt voor jou geen probleem. Uiteraard ga je steeds voor het beste resultaat met zin voor verantwoordelijkheid. Inzicht in het lezen van een plan is een pluspunt. Verder heb je geen hoogtevrees en schrikt fysiek werk jou niet af. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer. Indien nodig, ben je bereid om te overnachten in een hotel.

What do we offer?

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een degelijke interne opleiding biedt je de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Op de werkvloer ontdek je onmiddellijk de dynamische en familiale sfeer. Wij bieden dan ook een competitieve verloning volgens inzet en competenties. Wij bieden een voltijdse, zelfstandige job met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Snelle opstart en werk in eigen streek.

Jobrelated competences

  • Het snij- of vormgereedschap afstellen en de elementen (profielen, buizen, platen, ...) snijden of vervormen
  • Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren
  • De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen
  • De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ...
  • Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning
  • Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy