Vacancy

MONTEUR TECHNIEKER SANITAIR EN HVAC (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 3/106/202107046

Function

Voor een bedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een monteur/technieker van HVAC/sanitair. Je werkt samen in team waar je verantwoordelijk bent voor het monteren van verwarmings-, ventilatie- en sanitaire installaties op verplaatsing. Je werkt op projectbasis gaande van het prille begin over de montage tot de fijne eindafwerking en ingebruikname van de sanitaire toestellen. Voor deze functie zoeken wij iemand die een opleiding volgende in het sanitair of ervaring heeft binnen de sector als monteur. Je bent in staat om plannen te lezen en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent vooruitdenkend en beschikt onder een gezonde portie motivatie. Je bent woonachtig in de regio Ieper en hebt een goede kennis van de Nederlandse taal. Rijbewijs B is een pluspunt en er wordt altijd vertrokken vanuit de hangar. Wij bieden een voltijdse functie in een leuk bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Op termijn ben je in staat om als ploegchef te fungeren. Snelle opstart en verloning volgens ervaring in PC 124.

Your profile

Voor deze functie zoeken wij iemand die een opleiding volgende in het sanitair of ervaring heeft binnen de sector als monteur. Je bent in staat om plannen te lezen en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent vooruitdenkend en beschikt onder een gezonde portie motivatie. Je bent woonachtig in de regio Ieper en hebt een goede kennis van de Nederlandse taal. Rijbewijs B is een pluspunt en er wordt altijd vertrokken vanuit de hangar.

What do we offer?

Je wordt zowel ingeschakeld als monteur in ploeg alsook als zelfstandig technieker om de baan op te gaan bij klanten voor depannages. Wij bieden een voltijdse functie in een leuk bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Op termijn ben je in staat om als ploegchef te fungeren. Snelle opstart en verloning volgens ervaring in PC 124.

Jobrelated competences

  • Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...)
  • Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)
  • De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen
  • Defecte onderdelen vervangen of herstellen
  • Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …)
  • Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy