CALCULATOR BOUWSECTOR (M/V)

LOCATION Region Ieper - Poperinge - Wervik
CATEGORY
SECTOR Construction
CONTRACT Fixed
REFERENCE 3/106/201931066

PROFILE

Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een calculator/werkvoorbereider. Je staat in voor de opmaak van de offertes en kostprijsberekening. Dit betekent zowel het berekenen van de kostprijs van de eigen in te zetten middelen alsook prijzen opvragen bij toeleveranciers en overleg met andere aannemers. Je zorgt voor de verdere communicatie met de klant, totdat de werf effectief start. Na de onderhandelingsfase maak je een draaiboek met de interne handleiding voor de werf. In samenspraak met de werfleider overloop je nogmaals de offerte en aandachtspunten wanneer de werken aanvatten.
Voor deze functie zoeken wij iemand met ervaring in het werkveld van meubelmaatwerk. Bij voorkeur heb je een diploma Bouw behaald maar relevante ervaring is ook zeker een meerwaarde. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en spreekt bovendien ook een aardig woordje Frans. Je bent communicatief sterk en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je hebt een goede kennis van MS Office en kan met de verschillende toepassingen overweg.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Wij bieden een gevarieerde, uitdagende job in een stabiel, financieel gezond bedrijf met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Correcte verloning volgens opleiding en ervaring. Opstart van zodra beschikbaar.

JOBRELATED COMPETENCES

- Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...)

- Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden

- Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren

- Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

- De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten

- De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken

- De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen

- De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen

- De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren

OFFER

Voor deze functie zoeken wij iemand met ervaring in het werkveld van meubelmaatwerk. Bij voorkeur heb je een diploma Bouw behaald maar relevante ervaring is ook zeker een meerwaarde. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en spreekt bovendien ook een aardig woordje Frans. Je bent communicatief sterk en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je hebt een goede kennis van MS Office en kan met de verschillende toepassingen overweg. Wij bieden een gevarieerde, uitdagende job in een stabiel, financieel gezond bedrijf met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Correcte verloning volgens opleiding en ervaring. Opstart van zodra beschikbaar.

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13
8900 Ieper
+32 (0)57 20 59 06

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy