Construction

Save vacancy

Monteur - industriebouw (m/v)

Harelbeke

Temporary with a chance of permanent employment

About the job

Voor een bedrijf regio Harelbeke is Konvert Construct Kortrijk op zoek naar een monteur voor het plaatsen van isolatiepanelen. Onze klant is succesvol binnen de markt van geïsoleerde sandwichpanelen. Het merk staat bekend om kwaliteit, innovativiteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Het assortiment bestaat uit Cleanrooms, Modulaire Koelcellen, Geïsoleerde Sandwichpanelen en een brede keuze aan Deuren en toebehoren. Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten die enige ervaring hebben als monteur, die geen hoogtevrees hebben en bereid zijn om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

Who are we looking for?

Enige ervaring als monteur, geen hoogtevrees.

What do we offer?

Een toffe, afwisselende job binnen een groeiend bedrijf met optie vast na een geslaagde interimperiode. Goede verloning volgens de barema's van de bouw!

Job related competencies

  • Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning
  • De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ...
  • De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen