Vacancy

HR RECRUITER KONVERT OFFICE BRUGGE/ROESELARE (M/V)

Region Roeselare - Izegem
Fixed
Reference: 1/98/202259460

Function

Konvert is een stabiel en gezond Belgisch familiebedrijf dat de voorbije 50 jaar uitgroeide van pionier tot één van de belangrijkste spelers in de uitzendsector. Met specialisaties in interim, office, construct, food, en logistics blijven we groeieninnoveren en engageren we ons voor een kwalitatieve dienstverlening. Samen met 400 collega’s, verspreid over meer dan 80 kantoren, dragen we onze waarden betrouwbaarheidpositivisme, gedrevenheid, betrokkenheid, samenwerking en vertrouwen uit. Met de nieuwe hoofdzetel in Kortrijk biedt de organisatie een echte ‘thuis’ aan de hele Konvert familie.

Als recruiter krijg je energie van het matchen van je kandidaten aan de passende vacatures bij je klanten of prospecten. 

 • Je gaat tot het uiterste om geschikte kandidaten te vinden voor de vacatures bij je klanten en je gaat pro-actief op zoek naar jobs voor kandidaten die zich bij ons aanmelden.
 • Je pluist onze eigen competence-based database uit, alsook externe wervingskanalen. Je staat in voor de een professionele/kwalitatieve screening van de kandidaat, test – en referentieafname.
 • Als commerciële HR professional denk je mee met je klanten overtuig je hen van de juiste match en bied je een duurzame oplossing aan.
 • Als HR adviseur en vertrouwenspersoon voor je kandidaten begeleid je hen tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling.
 • Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. Jij houdt van de puntjes op de i, maakt correcte contracten aan en volgt elke week de prestaties van je uitzendkrachten op.

En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

Dit betreft een vlinder functie tussen onze Office kantoren Brugge en Roeselare.  

Your profile

Wat maakt je een echte Konverter?   

Je bent een professionele doener : je bent hands-on en een communicatieve multi-tasker. Je werkt graag samen met collega’s en verliest kwaliteit niet uit het oog.

Je bent een positieve doorzetter : de stress van deadlines geven je extra motivatie en je gaat recht op je doel af. Je beschikt over voldoende inschatting – en inlevingsvermogen om je resultaten te behalen.

Je bent een pro-actieve durver : gemakkelijk contacten leggen, een klant of uitzendkracht overtuigen en initiatief nemen zitten in jouw natuur.

Je beschikt over een diploma hoger onderwijs (bachelor/master) of gelijkwaardig door ervaring. Ben je een schoolverlater, heb je zin om er in te vliegen en veel goesting om bij te leren? Ook jij bent welkom!

What do we offer?

Bij Konvert komt je terecht in een hecht en warm team, een ‘familie’ die je ondersteunen in deze uitdaging door opleiding, begeleiding en professioneel advies. Door onze zin voor ondernemerschap, oog voor kwaliteit en transparante communicatie laten we onze slogan ‘Pas content als jij het bent' leven in onze organisatie.

Door ons uitgebreid kantorennetwerk zijn er steeds mogelijkheden om een job in jouw buurt te vinden. Ook investeren we steeds in onze kantoren, infrastructuur, technologieën,… Hierdoor kunnen we jou een leuke en comfortabele werkplek aanbieden. 

Naast je salaris krijg je ook maaltijdcheques en een woon-werkvergoeding. Na 6 maanden in dienst komen daar een loonsverhoging, hospitalisatieverzekering en het jaarlijkse bonussysteem bij. Daarnaast worden ook conform de wettelijke bepalingen eco-chequesverlofgeld & eindejaarspremie betaald.

Wij bieden jou een fulltime baan met 20 vakantiedagen en 12 dagen inhaalrust per jaar. Heb je ervaring in de uitzendsector? Dan valt een 4/5 – den tewerkstelling te overwegen. 

Collegialiteit dragen we hoog in het vaandel. Wedden dat je ook bij ons jaarlijkse personeelsfeest wil zijn om onze successen te vieren?  

En last but not least : reële doorgroeimogelijkheden. Konvert biedt jou de kans te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien.

Jobrelated competences

 • Activiteiten: Bedrijfsprospectie
 • Activiteiten: Preselectie van kandidaten bij aanwervingen
 • Dossiers van werkzoekenden beheren
 • Dossiers van vacatures beheren (inschrijving, opvolging van de vervulling, ...)
 • De klant begeleiden bij de te ondernemen stappen De acties opvolgen en een voortgangstraject voorstellen
 • De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren (promotie, opleiding, integratie, ...)
 • Klanten onthalen en informeren (tewerkstellingsmaatregelen, vergoeding, opleidingsmogelijkheden, ...)
 • Noden en verwachtingen van de klant-werkgever identificeren (aanwerving, competentiebeheer, opleiding, ... ) De samenwerkingsmodaliteiten bepalen
 • Startersadvies geven
 • Uitzendpersoneel ter beschikking stellen en opvolgen, in samenwerking met de werkgevers
 • Werken met een doelgroep: Werknemers
 • Werken met een doelgroep: Werkzoekenden
 • Commerciële opvolging uitvoeren Nieuwe commerciële mogelijkheden verkennen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert HQ

p/a Kennedylaan 7 - 8500 Kortrijk

+32 56 24 01 00

jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy