Vacancy

HR RECRUITER REGIO BRUSSEL MET ERVARING (M/V)

Brussels Capital
Fixed
Reference: 1/98/202152580

Function

Als specialist rekrutering & selectie ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en uitvoeren van het volledige wervings- en selectieproces en dit specifiek voor bediende-profielen en kaderleden. Enkele van jouw belangrijkste taken: Je beheert jouw vacatures van A-Z: van intake tot aanwerving. Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. Je bent in dit proces ook verantwoordelijk voor de uitvoering van testen en interviews die moeten toelaten om technische expertise, competenties en het potentieel van de kandidaten te meten om zo een correct advies en voorstelling naar de klant toe te kunnen doen. Tevens bewaak je de selectieprocessen van jouw dossiers en sta je in voor de verbetering en optimalisatie hiervan. Je communiceert op een commerciële en professionele manier rond de voortgang van de selecties en de resultaten aan jouw klanten. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

Your profile

Voor deze functie verwachten we een specialist in rekrutering & selectie, dus beschik je, naast een masterdiploma in HR of bedrijfspsychologie, reeds over enkele jaren ervaring. Je kan vlot schriftelijk en mondeling communiceren in het Frans én in het Nederlands. Je bent een geboren netwerker en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt gestructureerd, planmatig en heel zelfstandig. Professionalisme en drive zijn kernwoorden in deze functie. Je uitvalsbasis is Brussel. 

What do we offer?

Bij Konvert komt je terecht in een hecht en warm team, een ‘familie’ die je ondersteunen in deze uitdaging door opleiding, begeleiding en professioneel advies. Door onze zin voor ondernemerschap, oog voor kwaliteit en transparante communicatie laten we onze slogan ‘Your way of work' leven in onze organisatie.

 Door ons uitgebreid kantorennetwerk zijn er steeds mogelijkheden om een job in jouw buurt te vinden. Ook investeren we steeds in onze kantoren, infrastructuur, technologieën,… Hierdoor kunnen we jou een leuke en comfortabele werkplek aanbieden. 

Naast je salaris krijg je ook maaltijdcheques en een woon-werkvergoeding. Na 6 maanden in dienst komen daar een loonsverhoging, hospitalisatieverzekering en het jaarlijkse bonussysteem bij. Daarnaast worden ook conform de wettelijke bepalingen eco-chequesverlofgeld & eindejaarspremie betaald.

Wij bieden jou een fulltime baan met 20 vakantiedagen en 12 dagen inhaalrust per jaar. Heb je ervaring in de uitzendsector? Dan valt een 4/5 – den tewerkstelling te overwegen.

Collegialiteit dragen we hoog in het vaandel. Wedden dat je ook bij ons jaarlijkse personeelsfeest wil zijn om onze successen te vieren?  

En last but not least : reële doorgroeimogelijkheden. Konvert biedt jou de kans te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien.

Jobrelated competences

 • Activiteiten: Bedrijfsprospectie
 • Activiteiten: Preselectie van kandidaten bij aanwervingen
 • Dossiers van werkzoekenden beheren
 • Dossiers van vacatures beheren (inschrijving, opvolging van de vervulling, ...)
 • De klant begeleiden bij de te ondernemen stappen De acties opvolgen en een voortgangstraject voorstellen
 • De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren (promotie, opleiding, integratie, ...)
 • Klanten onthalen en informeren (tewerkstellingsmaatregelen, vergoeding, opleidingsmogelijkheden, ...)
 • Noden en verwachtingen van de klant-werkgever identificeren (aanwerving, competentiebeheer, opleiding, ... ) De samenwerkingsmodaliteiten bepalen
 • Startersadvies geven
 • Uitzendpersoneel ter beschikking stellen en opvolgen, in samenwerking met de werkgevers
 • Werken met een doelgroep: Werknemers
 • Werken met een doelgroep: Werkzoekenden
 • Commerciële opvolging uitvoeren Nieuwe commerciële mogelijkheden verkennen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert HQ

p/a Kennedylaan 7 - 8500 Kortrijk

+32 56 24 01 00

jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy