Vacancy

DOSSIERBEHEERDER (M/V)

Region Kortrijk
Fixed
Reference: 1/98/202139085

Function

Konvert is een stabiel en gezond Belgisch familiebedrijf dat de voorbije 50 jaar uitgroeide van pionier tot één van de belangrijkste spelers in de uitzendsector. Met specialisaties in interim, office, construct, food, en logistics blijven we groeien, innoveren en engageren we ons voor een kwalitatieve dienstverlening. Samen met 400 collega’s, verspreid over meer dan 80 kantoren, dragen we onze waarden betrouwbaarheid, positivisme, gedrevenheid, betrokkenheid, samenwerking en vertrouwen uit. Met de nieuwe hoofdzetel in Kortrijk biedt de organisatie een echte ‘thuis’ aan de hele Konvert familie.

Als dossierbeheerder ben jij die dynamische, administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk mee instaat voor de loonadministratie.
Tot jouw takenpakket behoort o.a.:

- het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten

- de interpretatie van ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz,...

- het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4's, C3.2's, individuele rekeningen

- opvolgen van loonbeslag, enz...

Your profile

Wat maakt je een echte Konverter?   

Je bent een professionele doener : je bent hands-on en een communicatieve multi-tasker. Je werkt graag samen met collega’s en verliest kwaliteit niet uit het oog.

Je bent een positieve doorzetter : de stress van deadlines geven je extra motivatie en je gaat recht op je doel af. Je beschikt over voldoende inschatting – en inlevingsvermogen om je resultaten te behalen.

Je bent een pro-actieve durver : gemakkelijk contacten leggen, een klant of uitzendkracht overtuigen en initiatief nemen zitten in jouw natuur.

Je beschikt over een diploma hoger onderwijs (bachelor/master) of gelijkwaardig door ervaring. Ben je een schoolverlater, heb je zin om er in te vliegen en veel goesting om bij te leren? Ook jij bent welkom!

What do we offer?

Bij Konvert zijn we strijders voor échte matches. Daarom zoeken we zelf ook échte strijders. Zin om elke dag het beste van jezelf te geven, zodat anderen een job vinden die het beste bij hen past? Met positiviteit, vertrouwen en een menselijke aanpak maken we samen het verschil. Zo vinden we geen mensen voor de job. Maar jobs voor mensen. Zoals jij?

Door ons uitgebreid kantorennetwerk zijn er steeds mogelijkheden om een job in jouw buurt te vinden. Ook  investeren we steeds in onze kantoren, infrastructuur, technologieën,… Hierdoor kunnen we jou een leuke en comfortabele werkplek aanbieden. 

Naast je salaris krijg je ook maaltijdcheques en een woon-werkvergoeding.

Na 6 maanden in dienst komen daar een loonsverhoging en hospitalisatieverzekering bij.

Daarnaast worden ook conform de wettelijke bepalingen eco-cheques, verlofgeld & eindejaarspremie betaald.

Wij bieden jou een fulltime baan met 20 vakantiedagen per jaar. 

Collegialiteit dragen we hoog in het vaandel. Wedden dat je ook bij ons jaarlijkse personeelsfeest wil zijn om onze successen te vieren?  

En last but not least : reële doorgroeimogelijkheden. Konvert biedt jou de kans te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien.

Jobrelated competences

  • Documenten voor de opvolging en het beheer van het personeel opmaken en actualiseren (sociale overzichtstabellen, salaristabellen, planning van vakanties, ...)
  • Individuele dossiers van werknemers opvolgen en updaten De wettelijke aangifte indienen
  • Loongegevens invoeren (premies, uitkeringen, maandelijkse salarissen, inhoudingen, ...) Loonstrookjes controleren
  • Personeel inlichten over sociaal recht en specifieke kenmerken van de organisatie

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert HQ

p/a Kennedylaan 7 - 8500 Kortrijk

+32 56 24 01 00

jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy